Zokni performansz

A pólón da Vinci, a zoknin Mona Lisa. Ficsku Pál író rövid és igazi performansza. Na hol? Debrecenben.

 


Egyébként továbbra is kapok leveleket Az igazi da Vinci kiállítás ügyében. Legutóbb az Észak-alföldi Regionális Marketing Igazgatóság szeptember 24-én postázott hírlevelét küldték el, ami öt héttel a megnyitás után a következőkről ad hírt:

 

KULTURÁLIS SZENZÁCIÓ - DAVINCI KIÁLLÍTÁS DEBRECENBEN

Eredeti Leonardo DaVinci alkotásokat, szobrokat, plasztikákat, tervrajzokat, festményeket és a reneszánsz mester tervrajzai alapján készült installációkat tartalmazó kiállítás nyílt augusztusban Debrecenben, a Modemben. „Az igazi DaVinci” címet viselő kiállítás Firenze és Tokió után egészen november 16-ig Debrecenben lesz élvezhető. A tavaly átadott Debreceni Modern és Kortárs Művészeti Központ (Modem) az évad legjelentősebb képzőművészeti eseményének ad otthont. Nem csupán Firenzéből érkeztek DaVinci alkotások, hanem Lengyelországból, Németországból és Angliából is.

 

A hírlevél továbbküldője csak egy mondatnyi megjegyzést fűzött a fentiekhez: Miért van szükségük erre a sok hamis dologra?

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr81243566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Desiré 2004.09.28. 17:53:18

Lerágott csont,nincs újabb téma?

Dr. Kotász 2004.09.28. 17:53:18

Jót derültem.
süti beállítások módosítása