Helyi érték

A hvg.hu továbbgondolta a nyári Goldenblokkot.

A honi blogszféra sokat – leginkább a nyeretlenek által – vitatott, ám kétségtelenül egyetlen tekintélyesnek mondható versengését a hvg rendezi immáron harmadik éve. A szerkesztőségben úgy gondolták, hogy a nyári blogsokadalomnak az év többi részében is lehessen folyománya, ne legyen pusztán szezonális móka. Már láthatóan formálódik a hvg.hu Helyi érték című rovata, aminek fundamentuma az előnyök kölcsönössége: a hvg.hu újabb tartalmakkal gazdagítja kínálatát, a bloggerek – és más helyi online produkciók – pedig újabb publicitáshoz jutnak.

Most hosszan dicsérhetném a hvg-t, hogy nem lankad a honi blogszféra efféle támogatásában, de elfogultság okán nem teszem, mert a Basahalom boulevard is a Helyi érték egyik felkért partnere. Köszönöm.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr76238009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása