Parasztvakítók

A jelen pillanatiban még nem lehet tudni, hogy a városi média munkatársai gárgyultak-e meg teljesen, vagy a város polgárait nézik totális hülyének. Esetleg a blogger esze van elmenőben. Vagy mindez együtt.  

1. A debreceni Kossuth téri tüntetők tegnap a városi rendőrkapitányság előtt demonstráltak mintegy huszonöten a rendőri brutalitás ellenében, bár a debreceni rendőrök munkájával elégedettek. (Tüntetés 

Nagy és izgalmas kérdés, hogy miért demonstrálnak táblákkal és zászlókkal azok előtt, akikkel elégedettek, de erre nem kereste a választ az önkormányzati televízió tudósítója. Másrészt teremfocis haverom érdeklődik ezúton, hogy ha a soros meccsük után az ellenfélellel és mindkét csapat szurkolóival (együttesen több 30 főnél) elmennek a Zümi presszóba, és sörrel a kezükben tiltakoznak az alkoholizmus ellen, akkor kijön-e a városi tévé, és adásba kerülnek-e.

2. Halász János debreceni kulturális alpolgármester immáron sokadszorra kifejtette, hogy azért nincs érdemi érdeklődés a Csokonai Színház igazgatói posztjára, mert a kormány geci. (Direktor-ügy)

Akiket esetleg netalán véletlenül érdekelnek a Csokonai Színház valóságos történései és Halász János egyéb verbális ámokfutásai, azok ne az önkormányzati sajtóban kutakodjanak hiábavalóan, hanem olvasgassák a blogszférában Holdrablót.

3. Ügydöntő népszavazás kiírását szeretné elérni a több-biztosítós modellről aláírásgyűjtés révén negyven civil szervezet; Pósán László fideszes országgyűlési képviselő szerint a társadalombiztosítási rendszer átalakításának nincs meg a társadalmi támogatottsága, ez látszik abból, hogy számos szervezet fejezte ki már korábban is tiltakozását. (Civilek ereje)

Akkor tehát most az a kérdés, hogy Pósán László fideszes országgyűlési képviselő mennyire civil, illetve mennyire civilek azok, aki Pósán László fideszes országgyűlési képviselő környékén vannak.

4. A közvéleménykutatásban ritka, s legfeljebb valami rendkívüli eseményhez kapcsolódik, ha egy politikus néhány hónap alatt 10 százalékpontot javít népszerűségi mutatóján. A Medián szerint Kósa Lajos az októberi 50 után januárra 60-on áll, s ezzel ő az ország legnépszerűbb politikusa. (…) A Medián elemzése szerint Kósa elsősorban annak köszönheti első helyét, hogy azon kevés politikus közé tartozik, akire az ellentáborból is voksolnak. Debrecen polgármesterét a szocialista szavazók 45 (!) százaléka látná szívesen fontos politikai szerepben. A másik oldalon is hasonló a helyzet: a már emlegetett Szili Katalin és Fodor Gábor előkelő helyében benne van, hogy remélhetnek ellenzéki szavazatokat. (Medián: Kósa a legnépszerűbb

Hagyjuk most Kósa Lajost, mert megint jönnek az ideges kommentátori vádaskodások. Inkább erősítsük meg a másik két politikusra vonatkozó kitételt. A fenti sorok leírói és szerkesztői tényleg komolyan gondolják, hogy adott fideszes jelöltek ellenében induló Szili és Fodor fideszesek szavazataira számíthat országgyűlési vagy önkormányzati választásokon? Hááát… 

Az előbb kiemelt négy tétel egyetlen nap terméke. Aki szeretne minden egyes napjába becsempészni némi vidámságot, az folyamatosan kísérje figyelemmel a debreceni önkormányzati médiát.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr63310848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyszerű 2008.01.25. 19:38:26

Halász menjen a jó büdös francba a bérciviljeivel együtt. Én még 89 előtt kezdtem a civil életet, látom és tudom, hogy rohasztják ezek a szemét politikusok ebben a városban a civileket, most meg van pofája ennek a gennyládának kiejteni a száján, hogy civil. Ráadásul egy ilyen buta, szemét dologba akarják belerángatnia civileket?
Szerencsére Hajdú-Biharban azon negyven civilszervezeten kívül, amit a halász hozott létre vagy benyalta magát oda még kb 1800, szóval annyira nem nagy szám az 40.

egyszerű 2008.01.25. 19:40:46

Néztem én is a Naplóban. Az a gyerek, aki tartja a tacepaot meg ukrán, menne haza, kapna olyat a rendőrök ellen tüntetni.

- · http://www.kuruc.info/ 2008.01.25. 20:46:10

Ti meg minket néztek hülyének, szdsz bérenc álbloggerek??????

Hülye ötlet volt fodor gábortól ez a szadeszos blogolás, mindenki átlát a szitán.

Kísérjétek figyelemmel a Hír és az Echo tévét, amiből informálódhatunk a szadesz és a maszop disznóságairól.

egyszerű 2008.01.25. 21:07:29

Ne nézz ilyen tv-ket mert hülye leszel.
Informálódni a hírtv-től. mit?

egyszerű 2008.01.25. 21:10:26

Meg a kurucinfót, ahol láthatjuk feketepákó hogyan válik fasisztává...

SM 2008.01.26. 09:32:36

Új gyakorlat van kialakulóban. A debreceni Kossuth tériek már nem csak a rendőrség elé mennek tiltakozni, hanem meglátogatják a nem fideszes önkormányzati képviselők fogadóóráit és azt saját szinvonalukra sülyesztik le, bekiabálásokkal , mocskolódásokkal vegyítve. Úgy látom , hogy a 2.-es villamos útvonalával kapcsolatos tüntetésük, aláírásgyűjtő akciójuk már nem aktuális. Vagy beszólt a "gazda" ?

Kurvaisten · http://globalszar.blog.hu/ 2008.01.27. 00:37:12

Ehh, olvasva ezeket a debibeli torteneseket, nyiregy hatarozottan csendesnek tunik, itt csak a fosulit lopjak szet, es meg antiszemitak sincsenek. Amugy meg a kurucinfot ha jol tudom zsidok csinaljak, hogy megtevesszek az igaz magyarokat...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2008.01.27. 22:34:24

Egyszerű!
Sajnos nem találtam nagyobb képet, de ha a transzparenst tartó férfi, akit Te leukránozol, az akire én gondolok, szeretnélek kijavítani? Van ő olyan magyar, mint az a sok száz zsidó, akiket a nagyapja megmentett....
És magyarabb, mint az a primitív, soviszta (inter)náci, aki a (még a sátáni diktátor, Lenin szerint is erkölcstelen) határokkal tőlünk elrekesztett magyarokat románozza, szerbezi, horvátozza, osztrákozza vagy szlovákozza.
Gondolom máskor meg zsideszezel meg orsósviktorozol. Program szerint...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2008.01.27. 22:37:59

Még most is meglepödnek egyesek, hogy a civil szervezetek nem mind SzDSz-esek vagy MSzP-sek?
Hogy mik vannak...

egyszerű 2008.01.28. 14:48:55

kitalátor!
1. Te döntsd el, hogy ki akarsz-e javítani, bár nem romlottam el. (Doktor úr, mostanában olyan bizonytalan vagyok, vagy mégsem,)
2. Látom nem sok fogalmad van a civil szervezetekről. Azok nem szdszesek, mszpsek vagy fideszesek, hanem civilek. persze mint te is bizonyítod vannak akik másként gondolkoznak, de azok meg biztos ukránok.
süti beállítások módosítása