A zöld kő

Olykor úgy tűnik, a blogíró munkájának is van értelme.

Ugyan én nem kételkedem ebben, és szerintem nem is olykor mutatkozik meg a hasznosság, bár a blogok zsigeri gyűlölőit és a mainstream média kisnagyságait nagyon nehéz erről meggyőzni, leginkább lehetetlen. Miről is van szó konkrétan?

Írva volt itt áprilisban, hogy alattomos kőtuskók szedik kerékpáros áldozataikat a debreceni Főnix Csarnok környékén. Múlt az idő, a helyzet az nem. Mostanra azonban örömteli változások előszeleként zöldre festették a bicikliscsapdákat (képek és szöveg). 

Van remény, a színe pedig zöld!

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr67515231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt 2008.06.14. 12:11:57

A nagytudású blogíró legalább annyit kiemelhetett volna a korrektség kedvéért, hogy a kresz szerint járdán tilos kerékpározni. Érdekes, én az úttesten közlekedek - szabályosan - és még sosem támadtak meg "kőszörnyek". Se zöldek, se szürkék...

lavoár 2008.06.14. 12:35:04

így van!
aki azt akarja, hogy az itteni napi több ezres kamionforgalomból valamelyik eltapossa, az a Főnixnél hajtson fel a 4-es főút úttestjére. ha gyereke van, azt is küldje fel oda. hadd hulljon a férgese!

ember, figyeljél már, kerékpár utakat kéne építeni, nem bunkó kőtuskókat!
süti beállítások módosítása