Nőgyógyászat belülről

Látván a kellemes pamlagokat, leginkább szivargyújtásra és egy jó konyakra támadhat ingerenciánk.

 

A házi reklámfilm-gyártás nem elítélendő cselekedet, az pedig különösen méltánylandó, ha a nagy videómegosztókon feltűnnek a civil hirdetések. Miért ne? Mindezt már részletesen taglaltuk Szanyi Sándor árnyékolástechnikai vállalkozó cicis filmecskéje kapcsán, a pénzügyi tanácsait az égben hirdető produkciót látva pedig megkockáztattuk annak kijelentését, hogy a cívisek hona lesz a magyar amatőr reklámgyártás fellegvára.

Itt egy újabb debreceni alkotás, egészen friss, tegnap került fel a hálóra, egy nőgyógyászati magánrendelőt hirdet kettő és fél percben sok-sok fotó egymás mellé pakolásával. Oly hangulatos, hogy az embernek férfiként is kedve támad beülni oda egy órácskára, eldiskurálni egy szivar és egy konyak kíséretében. Bájos filmecske, talán egyfajta kordokumentumnak is tekinthető - nem a bántás szándéka szól belőlem, talán a hölgyekre is hat, úgy legyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr22532034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pannóca · http://pannoca.freeblog.hu/ 2008.06.21. 12:44:09

Ja, a videó tényleg amatőr, inkább ppt ez. :)

Amúgy idejárok, tényleg kellemes a környezet, aranyos a doki, de csak nem érzi ilyen helyen jól magát az ember. A konyak lehet nekem is segítene :D

gilmore 2008.06.21. 21:43:53

slide show ez inkább
1.

durbincs 2008.06.21. 21:48:05

az afro zene nem tom milyen érzéseket kelt egy nőben, ha nőgyógyászatról van szó... :) szerintem gáz a video

Hanzo The Razor 2008.06.22. 08:58:53

A minden eszközbe fotó- és videókészítési lehetőséget zsuppoló korunkban azt gondoltátok, hogy a minőségi videózás fog elterjedni? Manapság az a meglepő, ha egyáltalán egy profi videóba botlunk a videómegosztókon.
Szóval ez a videó is übergáz a véletlenszerűen választott áttűnési effektusokkal, a hordótorzításos amatőr fotókkal, de a célnak megfelel, parasztnak jó lesz.

venyige 2008.06.22. 11:03:17

sikerült egy nap alatt 1000 fölé vinni a youtube-os nézettséget, ezért tényleg meghívhatnánat köszönettel egy szivarra. :)

Szakály György · http://szakalygy.uw.hu/index.html 2008.06.26. 12:57:56

Azért nincs egy ideje híre Basának, mert meglátogatta a nőgyőgyászatot, és ott tartották, mert méhnyakrákja van?
süti beállítások módosítása