Táncoló „gyilkosok”

A hét lemeze Debrecenben.

A közpénzen működő önkormányzati média következetesen hallgat a romák elleni sorozatgyilkosságok helyi vonatkozásairól.

A városi televízió némaságáról Kácsor Zsolt írt a mai Népszabadságban.

A város nevét viselő mindenpostaládás heti ingyenes kiadvány mai számának második oldalánannak is a jobb alsó sarkában csupán egy mínuszos hír erejéig zaklatják a debreceni lakosságot a magyar kriminalisztika eddig példátlan bűncselekmény-sorozatának eme helyi történésével.

A mindenpostaládás honlapján továbbra is csak a Népszabadságot idéző rövidség láthatósemmi más az ügyben.

Illetve a Debrecen Online nyitó oldala a The Killers tavalyi albumát ajánlja olvasói figyelmébe Táncoló „gyilkosok” címmel.

Debrecenben most ez a hét lemeze a városi honlap kínálásában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr111340126

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ha 2009.09.01. 18:20:06

Sosem gondoltam volna, hogy a korábban Kisléta kapcsán írt poszt akár ennyire közel is eshet a valósághoz. Évtizedünk egyik legnagyobb tragédiája, hogy mindet “Akár”, “Ha a hír igaz” jelzőkkel kell kezdenünk. Eljutottunk oda, ho...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kispista2 2009.08.26. 17:19:27

Miért lenne ez debreceni hír?

vényesssy 2009.08.26. 17:19:28

Oké! Ott az van, itt meg ez... Ja! Pesti vagyok!

halompasa (törölt) 2009.08.26. 17:36:17

Egy ujabb lehetoseg, hogy belerugjunk ezekbe a franya fideszesekbe, Elore elvtarsak ez a harc lesz a vegso, csak osszefogni mar!

Art Mooney 2009.08.26. 17:42:42

sot, az ujsagban a leggyakoribb szo az "a", marpedig a (sajnos nem csak festomuveszeterol) ismert h. adolf neve is ezzel kezdodik! tilcsakbejazonnal bolgar ur!

belga6 2009.08.26. 17:46:25

Te aztán egy furcsa lény vagy, firkászkám! A városod focicsapata közel 20 órája fennállása legnagyobb sikerét érte el, az egész ország ünnepli őket, te meg a nemlétező portálokról irogatsz! Gratulálok!

Arzén Vendel (törölt) 2009.08.26. 17:54:59

Bejutottatok a BL-be... Legalább ilyenkor lazíts...

Chicano 2009.08.26. 18:21:34

Táncoló „gyilkosok”? A Loki győzelméről meg semmi? Rohadt szemét fasiszta bérenc ez a Lajos.

A blogírónak ajánlanám hogy költözzön Budapestre, ott tényleg lesz témája, nem kell ilyen erőltetett műbalhékon vergődnie.

UI: Éljen a Loki, éljen Debrecen!

SashaBraun 2009.08.26. 18:22:58

Csak tudnám, hogy egy ilyen paranoid kretén mit keres annyit az index címlapon. Mert ezeknek a bolsevik mentalitású posztoknak aztán se füle, se farka, még csak nem is különösebben ügyes a lejáratásban, inkább csak szánalmas...
De úgy látom, ezt más is így látja, és eddig minden komment ki lett moderálva, ahogy gondolom ezzel sem lesz másképp...
Szánalmas vagy, kisember!

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2009.08.26. 18:29:40

valaki írta már előttem, hogy gyilkosok közt cinkos, aki néma. meg hogy hazafiáért számot ad a testvér...

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.08.26. 18:31:09

Úgy látszik nem csak én szeretem a morbid vicceket :-)

Új Nick 2009.08.26. 18:43:05

Jó, hogy az ember sztereotípiái mindig megerősítést nyernek. Bármibe mertem volna fogadni, hogy a Loki sikere érintetlenül hagyja a fantáziádat, és tényleg. Pedig a mocsok náci Kósának EHHEZ több köze van, mint a gyilkosokhoz, amennyiben a csődtől mentették meg a csapatot.

Kíváncsi vagyok, akkor mennyire kell majd agyonhallgatni ezt basahalmon, ha a pénzt valóban stadionra költik, nem úgy, mint mondjuk Gyurcsányék, akik ugyan nagy bölcsességükben megszüntették a stadionprogramot (nehogymá errebasszukel az adófizetők pénzét), viszont cserébe elcuslágosították a keretet, és stadionok helyett lett belőle kokó csík néhány ifjúszocinak. értékrendek, ha találkoznak, ugye...

porthosz 2009.08.26. 18:43:20

"A közpénzen működő önkormányzati média következetesen hallgat a romák elleni sorozatgyilkosságok helyi vonatkozásairól."

Öcsém besz@rás vagy.

Akkor forditsuk meg:
A közpénzen mükődő állami média következetesen hallgat a romák által nem romák sérelmére elkövetett büncselekményekről.

Erről mi a véleményed?

Egyébként rendszeresen szoktam olvasni a blogodat és igy aztán tulajdonképpen csak egyvalamit nem értek:
Miért nem irod ki a blogod tetejére, hogy fizetett politikai hirdetés? Jobb helyeken ezt igy szokás...

Rocky 2009.08.26. 18:48:16

Olvasom a népszabit, de csak kíváncsiságból! (ti. ismerd meg ellenséged)

Ők legalább kerek-perec kimondták a baromságukat! (akit érdekel olvassa el)(kb. annyi, hogy a gonosz debreceni-jobboldali-maffia-kósa-média agyonhallgatja a szerencsétlen romákat meggyilkoló állatok elfogásával kapcsolatos híreket)

Te most mit akarsz ezzel???

Mert ez így egy gyenge utánérzés...

Kb. olyan, mint amikor a kuvasz mellett, a törpeuszkár is vakkant egyet a postásra...

Szóval?

Svindler26 · http://svindler.blog.hu 2009.08.26. 19:00:01

Szerintem igencsak izzadtságszagú a gondolattársítás: mi köze a romagyilkosságokhoz egy - egyébként valóban - The Killers nevű Las Vegas-i bandának? Szerintem semmi, még akkor sem, ha a Debrecen Online nyitóoldalán díszelegnek.
Persze lehet,hogy az én asszociációs képességeimmel van gond.

Nagyon nagy baja a jelenlegi magyarországi köztudatnak, hogy mindenről csak AZ jut eszébe... a rasszizmus, a politika. Könyörgöm, ez zene! Töltsd le/vedd meg, hallgasd, táncolj/pogózz rá - de ignorálni sem nehéz, ha egyszerűen nem érdekel.

BGYCS 2009.08.26. 19:07:19

Mire szolgál ez az irás? Uszitásra. Miért nem volt Olaszliszkán kidobolva, hogy x és y családokból ezek és ezek meglincseltek egy tanárt? Miért nem jelenik meg hetente a helyi lapban, hogy x vagy y cigány ember gyümölcsöt lopott? Ugyan már! Álszent, szemforgató média.

states 2009.08.26. 19:24:35

Láthatóan a baloldali média szeretne valami kis politikai tőkét kovácsolni, valami kis bőrt lehúzni arról a vékonyka lehetőségről. hogy a legsikeresebb és egyben fidesz-vezetésű városban fogták el a cigányok gyilkosait. A Loki viszont alaposan belerondított a már-már szépen kidolgozott lejárató manőverekbe, mert az embereknek most aligha az jut eszükbe Debrecenről, hogy ott fogták el a cigányok gyilkosait, mintha egyébként nem tökmindegy lenne, hol fogták el, hanem hogy a Loki bejutott a Bajnokok Ligájába. Most aztán kezdhetik elölről szegények az egészet...

mikka 2009.08.26. 19:36:31

Hat draga baratom..

Csalodott vagyok..Hat hogy hogy nem irtad le hogy a Kosa es a fidesz felel ezert is?
Mert ugyan en nem vagyok debreceni de /sokat jartam es aludtam is a fent emlitett varosban egy leder noszemely miatt es mire a bugyilehuzasig eljutottunk mar meg is ismertem a varost../ azert ugy gondolom jogom van elmondani a velemenyem..mar csak a szep emlekek miatt is. Debrecen egy fejlodo es gyarapodo varos es remelem meg is marad az emelkedo palyan. En megertem hogy valakit zavar Kosa P'mester szemelyisege es talan nehany intezkedese de a sikereket nem lehet elvitatni. Ismerek olyan vallalkozot aki habzo szajjal szidja. Miert is? Mert egy nagy kozbeszerzesbol kimaradt. Van ilyen, de ezt nem igy,sertodott gyerek modjara kell eloadni. A projekt az o vallalkozasa nelkul is mukodik,sikeresen...Szoval jol dontott a P'mester vagy sem? Jol, ha nem mukodne a
dolog rendben akkor azt mondanam hogy rosszul dontott. De nem igy van. Nem nyilvanul meg a varosvezetes a gyilkossagok elkovetoivel kapcsolatban? Miert tenne? Szegyenkeznie kene? Miert?
Ha valaki ertelmesen levezeti hogy miert kene errol nyilatkozni barkinek is a varosi vezetesbol, part szinektol fuggetlenul akkor lehajolok es megcsokolom a sajat seggem. Magyar allampolgarok kovettek el olyan buncselekmenyeket amirol nem csak itthon de hatarainkon kivul is megrendulessel ertesultek az emberek. Miert kene ebbol egy helyi ugyet krealni? A tettesek lehtnek betelepulok a varosba, ideiglenesen ott tartozkodok miegymas..Nem latom hogy miert kene a varosnak es a varos vezetesnek szegyenkeznie. Te valamiert ugy latod hogy ez szukseges.. Talan le is irhatnad hogy miert, es akkor talan megertenem hogy mikent is latod kicsiny vilagunkat.
Amit irsz, ugy altalaban ostobasag es egy sertett durcas kisgyerek benyomasat kelted. Oszinten, tudsz valami jot irni a sajat varosodrol???? Talan vagy annyira ertelmes hogy nem moderalod ki a kommentem...bar vannak ketsegeim.

Tiszteletem

Csákány 2009.08.26. 19:52:02

Nos igen, furcsa ez a mély kuss, de az album jó! Ez szerintem még ide is illik: www.youtube.com/watch?v=Q62cNb6HeWk

Közöd?? (törölt) 2009.08.26. 19:52:39

na és? Budapest az város debrecen meg egy kicsike disznoól

pepin_nymburk 2009.08.26. 20:00:04

Kit érdekelt, hová valósiak a móri mészárlás elkövetői? Senkit.
Kit érdekel, hogy hová valósiak a cigányok elleni gyilkosságok elkövetői? A 10%-on álló, überlúzer helyi MSZP-t,meg pesti bértollnok haverjaikat. Rajta, lehet Debrecent sározni, úgyis mindenki a BL-ről beszél...

illuminati 2009.08.26. 21:01:07

MOst nem egyszerűűbb lenne egy pár hidrogénbombával lesöpörni ezt a szar országot mint inkábbb itt szarakodni

Muad\\\'Dib 2009.08.26. 21:13:59

Sőt a vadászok mai napig használnak sörétes puskát és a fekete terepjárókat sem vonták még ki a forgalomból. Egyébként lett volna értelmes mondanivalód is?

barnaadam 2009.08.26. 21:18:01

Ááá!
Ilyen sincs, csak nálunk! Mutogatni kellene, milyen buták... Abszurdisztán. Szánalmas. (Mondjuk nem vártam mást tőlük.)

irrelevant 2009.08.26. 21:18:34

Szalonnacsomagolásra kiváló ez a kiadvány.

besucher 2009.08.27. 10:11:02

A nyomtatott változatban a zeneajánlóban nem Táncoló gyilkosok szerepel, hanem simán csak "Gyilkosok".

urban indian 2009.08.28. 22:45:57

Széles Tomikától mit vársz? A debreceni a legjobb vidéki tv. Legalábbis szerintük. Kácsor Zsoltnak igaza van a NOL-os cikkében.
süti beállítások módosítása