Kósa voksolt, a nép rajzolt

Vidéken nem öltönyben választanak. Legfeljebb menyasszonyt. Voksolni jó a bőrdzseki. Ez itt a férfi divat.

Voltak egykoron, vagy 16-20 éve, akik azt tartották, hogy a választás a demokrácia ünnepe. Szebbik ruhájukat vették fel, úgy indultak az urnához, mintha templomba mennének istentiszteletre. Ma már nincs így. Választás? Demokrácia? Ünnep? Legfeljebb a vezető politikusainktól várják el, hogy illendően legyenek felöltözve, férfiként öltönyt vegyenek, nyakkendőt kössenek. Legfeljebb. Faluhelyen már tőlük sem.

Az alábbi friss fényképek Kósa Lajos debreceni polgármester és felesége voksolását örökítik meg, illetve megmutatják, mi minden látszik még ma választási ügyben. A fotókat Konyhás István készítette.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr791911805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

P_o_c_a_k_o_s 2010.04.11. 18:16:16

Vajon ezeket a fotókat hiányolod?
magyarnemzet.hu/portal/706397
56 előtt volt tele a filmhíradó
- most, meg az van aláírva, hogy a Reuters csinálta

fura csuka 2010.04.11. 18:16:16

azok a fasiszta pónisok engem is kiakasztottak.sétáltam marcival+annával,persze ők is fel akartak ülni a pacikra.mondtam:fasisztáknál nem lovagolunk(((((((((( miért kell ez a faszság?

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.04.11. 18:47:20

kósa bipoláris. poitikusként egy karrierista tajtparaszt, magánemberként meg kenyérre lehet kenni.

Állítsuk meg a ......... 2010.04.12. 15:33:30

Jó nagy a hasad kósa ba+. úgy nézel ki mint Török Basi, vagy türkmén....

Egyébként egy külföldi elemző szerint, mi magyarok nem élünk rosszabbul, mint 8 éve, biztos politikusok voltak a statisztika által megcélzott egyének.
Azt viszont egyáltalán nem gondolom, hogy ezen a életszínvonalon a fidesz jelentősen tud és akar változtatni, elég volt a hazugságokból!
süti beállítások módosítása