Rúzsa nem magyar?

Amikor az első őrületet olvastam a helyi sikolyban, azt hittem, hogy ez csak egy feledhető intermezzo. Azt gondoltam, nem lehet, hogy demagógia így hömpölyögjön 2006-ban is. A vesztes választások után Rúzsa Magdit a zászlajukra tűzve tombolnak a magyarság nevében. Minden eszköz megengedett.

Néhány nap után ma megint a Kurucinfó lendíti tovább a sztorit azzal, hogy Varga Feri szerint Rúzsa Magdi nem magyar. Következtetésüket az origó Vendégszobájában olvasható mondatra alapozzák. Igaz, Varga Feri is inkább énekeljen, abból kevesebb a gond, de az már túlzás, hogy Debrecentől Kurucföldig miféle megosztó és uszító következtetésekre jutnak egyesek.

Azt írja a Kurucinfó:

„Nyilvánvalóvá válhat Magdolnának, hogy vagy ide áll, vagy oda. De ott akkor is megvetik, ha a legvisszafogottabb lesz. Mert ezek nem ismernek se Istent, se embert. Vigyázz tündedalnok, máris láthatod, éles helyzetben mennyire számíthatsz arra, aki a színpadon látványosan ölelget és gratulál.”

Vagy ide áll, vagy oda…?

Úgy tűnik, a megkopott népszerűségű vezér helyébe olyan személyt keresnek, akinek jóval nagyobb a tetszési indexe. Rúzsa Magdi egyelőre csak eszköz, de ha ezek belendülnek, akkor még a miniszterelnök-jelöltségét is fel fogják vetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr83244031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása