#285

Bloggerek a Vekerin!

    

A világ halad, közben pedig zavartalanul folyik a vita itthon és a nagyvilágban, hogy mi köze van – van köze? – egymáshoz a professzionális médiának és a civil zsurnalizmusnak.

A vagy.hu – saját újságíróinak és fotósainak produkcióján túl – kísérletképpen felkért két debreceni bloggert (Girost és Razidét), hogy írjanak a tegnap kezdődött Vekeri-tó Fesztiválról. Nincs semmiféle megkötöttség, nincs tiltás vagy ajánlott szempont, tisztelendő szponzor vagy sározandó konkurencia – szabad a pálya, mint kinek-kinek otthon, a saját blogjában. A megállapodás szerint az írások előbb a vagy.hu-ra kerülnek fel, aztán némi késleltetéssel a szerzők oldalaira. Mindenki jól jár: a vagy.hu színesíti kínálatát, a bloggerek nagyobb olvasói plénum előtt is megmutatkoznak, az olvasó meg olvas. (Az eddig felkerült bejegyzések:  Szentivánéji dalomFűben hemperegni veszélyes!Nulladik típusú fesztiválnapA duhajkodás és a polgármester

Mire is az a nagy fenekedés?

   

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr6244009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása