#301

Tarlós blogot indít

      

Keresztény, konzervatív blogger vagyok.

Ez a címe annak az interjúnak, ami felkerült a Fidesz központi honlapjára is. Úgy tűnik, mintha Tarlós István, a Fidesz budapesti főpolgármester-jelöltje mondaná magáról, a szövegben azonban már nem találni nyomát…

Ami a témára vonatkozhat, az az utolsó kérdés és az arra adott válasz. Íme:

- Internetezni szokott?
- Csak otthon. A főbb hírújságokat szoktam olvasgatni. Augusztusban indítom a blogomat, amit rendkívül fontos dolognak tartok. Ha az ember a választókkal közvetlenül kommunikál, akkor így nagyobb lehetőség adódik a félreértések tisztázására és a motivációk megvilágítására is.

Gyarapszik tehát a honi politikus bloggerek amúgy igen jelentéktelen tábora, és ez jó hír. Valószínű, hogy nem Demszky Gábor példáját tartja követendőnek, hanem sokkal inkább GyurcsányétNem mindegy ugyanis a hatékonyság, különösen akkor, ha kifejezetten a kampányidőszakra időzítve, és kimondottan a helyhatósági választásra koncentrálva indul az a blog. Tarlós megmondja, hogy mire akarja használni a blogját: közvetlenül akar kommunikálni a választókkal. Dicséretes, így legyen!

Úgy tűnik, már tavaly készült valami netes lépésre, mert a tarlosistvan.hu domain-regisztrációja már 2005 októberében megtörtént, bár az is lehet, hogy ez a Tarlós nem az a Tarlós. Különben meg mindegy, van elég hely a hálón.

A nagy keresgélésben megnéztem, hogy bejegyezte-e más valaki a kosalajos.hu nevet. Hát nem! Szabad a pálya kalandoroknak, politikai ellenfeleknek, rosszakaró szomszédoknak, csalatkozott üzletfeleknek, elfeledett szerelmeknek! Mégis az lenne a legjobb, ha maga Kósa Lajos debreceni polgármester (és nagy posztok várományosa) regisztrálná ezt a nevet a neten, és aztán maga is belefogna a választókkal, a város és az ország polgáraival való közvetlen kommunikálásba. Sosem késő! Új világ tárulhatna elé – talán mindannyiunk hasznára. 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr95243993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása