#306

Tessék inkább csendben maradni, polgármester úr!      

      

Ezen még a városi tulajdonban lévő médiumok sportújságírói is felháborodtak. Persze, nem nyilvánosan, csak egymás között morgolódva.

Kissé kínos, amikor a polgármester szakmai zagyvaságokat beszél sajtótájékoztatókon, nyilvános eseményeken. Persze, nem érthet mindenhez, de beszélni azt nagyon szeret.

Nagyon kínos, amikor a város első embere viccelődésnek álcázva sérteget. Mi kérünk elnézést! 

Az pedig már rettentően kínos, ha a minden ok nélkül megsértett személy jelen van az inszinuáció megtörténtekor.

A Kínai Népköztársaságmajd Dobrev Klára és a fradisták után most a Vasas vízilabdázóin volt a sor a minapi névszponzorációs ünnepi eseményen. Bár számos újságíró jelen volt, tudomásom szerint csak egy, az IndexDebrecen munkatársa adott hírt róla, igaz, szégyenlősen kikerülve a polgármester megnevezését. Nem hosszú, idemásolom:

     

Lim-lom?

   

Cégünk 2004. október 1-től névadó szponzora a Vasas SC felnőtt és utánpótlás vízilabda csapatának – olvasható a TEVA honlapján. A világ egyik legjobb vízilabda csapatát lim-lom együttesnek nevezte a város képviselője azon a rendezvényen, amelyen a világ legnagyobb generikus gyógyszergyártó cége bejelentette, hogy jelentős összeggel beszáll a Loki szponzorai közé.A minősíthetetlen minősítés után felállt a TEVA-VasasPlaket szakosztályvezetője, s – igazi sportemberként – örömét fejezte ki, hogy egy családba tartozhatnak ezentúl a bajnoki címet elnyert debreceni labdarúgókkal.

A lim-lom együttes egyébként 13 alkalommal volt eddig magyar bajnok, 14 esetben Magyar Kupa győztes, kétszer BEK győztes, 3 alkalommal KEK győztes. Olimpiai bajnokainak száma 12, világbajnokainak száma 7.

   

(Egy apró megjegyzés: a limlomot nem kötőjellel írjuk, hanem egybe.)

  

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr2243988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása