#382

Kósa-csomag 2.

 

A megszorítások jótékony hatással vannak a blogszférára.

 

Újabb blog született. A tegnapi háborgó felbuzdulást tett követte. Nem, még nem demonstrálnak a Becsületes Debreceni Polgárok, de már elindították blogjukat: becsdeb.blogspot.com.

Feltették például a nyilatkozatukra reagáló hivatalos választamit – bár előző bejegyzésem után az illendőség ezt kívánná – én nem ismétlek meg itt, tessék inkább elolvasni ott.

(Már csak azért is, mert van egy érdekessége: a Kósa Lajos és a helyi Fidesz kampányviselkedéséből kiinduló polgári kinyilatkoztatásra Kovács Zoltán reagált. Úgy tűnik, ez volt a debütálása az önkormányzat friss kommunikációs tanácsnokának. Az új posztos feladat- és hatáskörének részleteit még nem hozta nyilvánosságra a városháza, így jelenleg nem tudhatjuk, hogy ténykedése mennyire a polgármester személyéhez, a közgyűlési többséget adó Fidesz érdekeihez kötődik, vagy a város egészének kommunikációs képviselete bízatott rá.)

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr66243898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása