#408

Kordokument (és demagóg?)

Miért lop valaki buszjegyet és borotvát? Talán mert készül valahová, s nem telik neki útiköltségre, ellenben ápolt szeretne lenni. Munkát keres vagy vasárnapi apuka. Szegény. 

Szó szerinti idézet a rendőrség felhívásából:

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztálya eljárást folytat két ismeretlen kilétű férfival szemben lopás vétség megalapozott gyanúja miatt. 2006. október 13-án  a  Monostorpályi úti élelmiszerbolt zárását követően az eladó a napi bevétel számolása közben észlelte, hogy a kasszából hiányzik 10.000 Ft. A kisbolt alkalmazottja azonnal értesítette a bolt tulajdonosát, aki a történtek tisztázása érdekében a biztonsági kamera által felvett videokazettát visszajátszotta. A rögzített felvételen jól látható, amint 15.00 óra körüli időben a boltba „vásárolni” betérő két fiatalember kihasználva azt, hogy az eladó épp elfordul kiveszi a kasszából a pénzt, magukhoz vesznek egy buszjegytömböt és 3 db Gillette borotvát, majd távoznak a boltból.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr60243870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása