#422

Krisztust előző magyarok

A „Csodaszarvas” és az „Aranytükör” szertartások utalnak rá, hogy népünk, nemzetünk lelkülete már jóval a kereszténység hivatalos felvétele előtt is át volt itatva a szépség, a jóság, a nemesség iránti szeretettel. A „Világ Világosságát” - ahogy Jézus Krisztus is nevezte önmagát - már ősidők óta szent ünneppel köszöntötte a magyarság. A Kerecseny (-sólyom), vagy ahogy később nevezték, a Karácsony ünnepe a téli napforduló, a Fény-születés ünnepe is. 

Ezt nem én írtam, hanem az önkormányzati tulajdonú portál, ami töretlenül propagálja a kormányellenes tüntetők újabb és újabb produkcióit.

A mostani cikkből arra is lehetne következtetni, hogy valami gondja van a tüntetőknek a kereszténységgel, Krisztus születésével, a karácsonnyal. Pedig, pedig… Emlékezzünk csak, Bölcskei Gusztávtól Tőkés Lászlóig hány pap, tiszteletes, püspök sorakozott fel, hogy megkaphassa a mikrofont néhány percre, hogy beszélhessen a kormányellenes demonstrálókhoz! Na, ezek a demonstrálók most szóváltásba keveredtek a békés karácsony közeledtét ünneplőkkel, akik feltehetően nem a balliber felbérelt provokátorai voltak spirituálékat éneklő kórusnak álcázva magukat. Hogy volt? Idézzük megint az önkormányzati tulajdonú orgánumot:

„A főtéren tapasztalható karácsonyi forgatag és hangzavar kellemetlenségeket is jelent a rendőrségi engedély ellenére a demonstrálóknak, akik igyekeznek a különböző rendezvényeket tiszteletben tartani. 17-én például a vásár zeneszolgáltatása mellett a hétvégi betlehemes találkozó fellépői és az egyik áruháznak a karácsonyfa melletti hangszóróin túl közvetlen a demonstrálók elé színpadot állított egy közösség, ahol kórusuk szintén 18 órakor spirituálékat és egyéb dalokat adott elő. A tüntetők toleranciájuk jeleként 40 percet vártak a nagy hidegben, de mivel a megállapodást nem tartották be 50 perc múlva elkezdték műsorukat. A közösség tagjai hangosan sérelmezték mindezt, melyből kisebb szóváltás kerekedett. Ágoston Tibor a demonstrációk szervezője elmondta, hogy eddig mindig csak meghátrált ez a nemzet mindennel és mindenkivel szemben, de most már nincs hova hátrálni, így ennek a jegyében ekkor is megtartották demonstrációjukat.”

A nemzet nem hátrálhat tovább, ezért lenyomja a spirituálés kórusokat! Mennyből az angyal eljön-e hozzánk az idén?

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr60243855

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://www.studio-blu.it/?option=com_k2 2018.02.05. 15:16:59

Legendás állatok és megfigyelésük ONLINE FILM HD - Online Filmek - Teljes Filmek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása