#446

Húzónevek

 

Kiszel Tünde és Szőke András - mert így alfabetikus a rend.

 

Némi médiagerillázással ismét szóbeszéd tárgyává lehet tenni egy december elején bemutatott klipet. Ha van tanulság, hát ennyi. Kereken egy hete pakoltam fel a Kerozin Kiszel Tündével feldúsított produkciójának részleteit ide és a Videobombra. Eddig a pillanatig 13 501 nézője volt a Videobombonami hazai viszonylatban igen komoly közönségnek számít a nem szexuálisan pornográf tartalmú videók mezőnyében, nem is csoda, hogy ezzel az érdeklődéssel momentán a hét legnézettebb feltöltése a Videobombon. Kinek köszönhetően? Kiszel művésznőnek és az őt gyűlölőknek. Az actoin nyertese egyértelműen a Kerozin. Amúgy meg ízlés kérdése, ki kit és mire használ fel, mert tény, hogy az egyébként mindenféle produkciókat lehúzó Kiszel Tünde most felhúzó név volt, mégsem gondolnám, hogy jelentősebb értékkel bíró kulturális alkotásokat is vele kellene ismertebbé tenni.

 

Szőke András nem adott okot rá, hogy egy bejegyzésben említsem Kiszellel, egyszerűen így hozta a sors, mivel most debütál a Hegyi Zsolttal együtt indított honlapja, az EstiskolaAhogy azt Szőkétől már megszoktuk, újabb experimentumról van szó, ami egyszerre vlog, interaktív továbbképzés, halálosan komoly és nem az – unikális produkció a kevés egyéni ötletet felmutató honi hálóvilágban. Csak legyen kitartás!

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr7243830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása