#465

Megfenyegetett szocialisták    

Az ítéletet végre fogjuk hajtani – zárul az a névtelen fenyegető levél, amit az MSZP képviselői kaptak. Az ügy már a rendőrségen van. 

    

   

Íme a végső gumibélyegzős részlet abból a levélből, amit egyes debreceni szocialista önkormányzati képviselők és politikusok kaptak postán a minap. A szövege állítólag ennyi:

    

Az ún. rendszerváltás tényét és lezárulását nem ismerjük el, bűneitek soha el nem évülnek.
Vadászunk rátok, mától veszélyben éltek. Ismerünk benneteket, őseiteket és leszármazottaitokat ismerjük és számon tartjuk becstelenül  szerzett vagyonotokat. Támadjuk személyeteket, családtagjaitokat, vagyontárgyaitokat. Kollaboránsok vagytok, ítéletet mondunk felettetek, az ítéletet végre fogjuk hajtani.
      

    

Megtették a feljelentést a rendőrségen ismeretlen tettes ellen. Aztán ezzel a levéllel is vagy az fog történni, mint a hasonló korábbi politikai indíttatású fenyegető irományokkal, azaz semmi, vagy az ország mostani hiszteroizált állapotában komolyabb figyelmet szán neki a rendőrség, és kinyomozza elkövetőjét.

Szakértő ugyan nem vagyok, de nem gondolom, hogy a Pósán László képviselő által vizionált potenciális debreceni terrortámadást igazolná ez a levél. S a Teve utcai lődözés ellenére sem fordítanék nagy összegeket a nyomozásra az adófizetők pénzéből, bár minden egyes névtelenül fenyegetőző, hangulatgerjesztő megérdemelné, hogy nyilvánosan megcsavarják az orrát és favonalzóval kapjon tíz körmöst azokra az ujjacskáira, amikkel tüsténkedett a levélíráskor. Persze, attól is lehet tartani, hogy a felderített elkövetőből egyesek majd hőst és mártírt csinálnak, ahogy az megtörtént az őszi fővárosi tüntetések dúvad rongálóival.

Figyelem, szépszámmal vannak bolondok, de ezért nem kell mindenkinek megőrülnie!

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr79243811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vakapad 2004.09.28. 17:53:18

Az ex-főszerkesztő úr is teljesen normális ember volt mielőtt ex-főszerkesztő lett !

Ágoston Tibor 2004.09.28. 17:53:18

Ezek mindenre képesek?

Rendőr volt az internetes felvételen fenyegetőző férfi
2007-02-14 20:56 Jobbik.Net

Korábban rendőrként dolgozott az a férfi, aki az Indexhez eljuttatott felvételen arról beszél, hogy megtámadja a rendőröket - tudta meg az RTL Klub Híradója.

Korábban rendőrként dolgozott az a férfi, aki az Indexhez eljuttatott felvételen arról beszél, hogy megtámadja a rendőröket - tudta meg az RTL Klub Hírdója. A 38 éves vecsési férfit már elfogták és ki is hallgatták. Azt vallotta: pénzt kapott azért, hogy beszéljen a videón.

Jármy Tibor, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a férfi elismerte, hogy ő szerepel a felvételen és azt is hozzátette, hogy erősen ittas állapotban volt. Fegyvert, lőszert egyébként nem találtak nála.

A felvételen rajta kívül még beszél egy fiatal is, aki arcát egy sállal takarja el. Már őt is azonosították, de még nem fogták el.

Forrás: hirszerzo, FH

Basahalom boulevard 2004.09.28. 17:53:18

A hülyeség, az ragadós. Tény. De az exhibicionisták talán nem névtelen leveleket írnak, hanem pózolnak, lengetnek, szónokolnak.
(A képviselő úr - emlékezetem szerint - teljesen normális ember volt, mielőtt politikus lett.)

naposbuda 2004.09.28. 17:53:18

Tiszta hülyeség nyilvánosságra hozni az ilyen leveleket, csak kedvet csinál más exhibicionistáknak is az ilyesmihez. (Ebből az alkalomból elolvastam az inkriminált Pósán-bejegyzésedet is; ez tényleg ekkora barom?!)
süti beállítások módosítása