#541

Reklám es(e)tek és nyálzenementesek

 

Programajánló csütörtökre és péntekre igény szerint.

 

Van, aki élvezi, van, aki kerülné, de kikerülni nem lehet. Reklám van a világhálón is – ott ne lenne? –, ám működése igen sok tekintetben eltér a hagyományos médiából ismert hirdetésektől. A reklámkommunikáció netes világának rejtelmeibe kalauzolja az érdeklődőket az újabb debreceni reklámszakmai nap, az immáron harmadik DE AD! a Magyar Reklámszövetség Regionális Tagozatának (REGGI) szervezésében május 17-én, csütörtökön 14 órától a Ragtime Clubban (Debrecen, Piac u. 39.). A minden érdeklődő számára nyitott találkozón jeles szakemberek tartanak bevezető előadásokat: Kálmán Tamás, az E-target menedzsere, Peresztegi Zoltán, a Google magyarországi képviselője és Jászberényi Attila, a Látványos Grafikai Művek vezetője az új és legújabb hirdetési formákról és azok hatékonyságáról (Adsense, Adwords, SEO, kereső optimalizálás) szól, s az interaktivitás jegyében szabad eszmecserére is nyílik lehetőség. S mivel az internet mindenkié, a III. DE AD! rendezői nem pusztán a reklámszakma képviselőire számítanak.

 

A nyálzene ellen – és rádiómentés ügyben – küzdők harca látványos eseménnyel folytatódik pénteken a Lovardában. A performanszok után most koncertmaraton keretében adnak hangot a zenének. Jegyek korlátozott számban még kaphatók.

(Előjáték: MédiamókákForradalom a nyálzene ellenVízbefojtott CD-k  

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr88243723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b.é.g. 2004.09.28. 17:53:18

Árulja már el valaki, hogy mi a fene van a Frissnél.
Mindenki csak utalgat valamire. "Rádiómentés." Mi? Hogy? Kitől? Miért?

karibi 2004.09.28. 17:53:18

Elmegyek, mert lehet, hogy ez lesz az utolsó Friss buli. Hallottam.

ilú 2004.09.28. 17:53:18

Hamarosan a Friss-ből is nyálrádió lesz. Sajnos. Kár érte.

Basahalom boulevard 2004.09.28. 17:53:18

Fényleg van egy gubanc. Legalább egy. A nyálzene ellenes eseményre csak azok fognak elmenni, akik eddig sem voltak hívei a nyálzenének. És mi van a nyálmédiával? Ami nem feltétlenül azonos a bulvárral. Nyál, nyalás - erről van szó didaktikusan, bocs.
A nyálzene az üzleti rádiózásban és tévézésben dívik, a nyálmédia a politika fizetett sündörgője. És lehet valaki nyálzenét gyűlölő, közben pedig nyálmédiát csináló. Ez utóbbi az igazán érdekes. Hamarosan eddig is eljutunk.

bachterman 2004.09.28. 17:53:18

reklám a világhálón? ne nevettess. ezek szerint te még nem hallottál az adblock-ról. https://addons.mozilla.org/firefox/addon/1865
egyszerű anti-nyálzene kampány: ne kapcsold be a rádiót. ;)

Dr. Kotász 2004.09.28. 17:53:18

Miféle rádiómentés? Széles Tamás kezében jó lesz a Friss Rádió. Inkább Ő mint Pozsgai. Megaztán, így Széles is elkövetheti a nagy bakit és, ahogy sejteni lehet december 31-ével eltakarítják végre Debrecenben. Sajnálom, hogy ebbe a Friss belepusztul.

Figura 2004.09.28. 17:53:18

Le a nyállal. Ott leszek.
süti beállítások módosítása