#591

Töke van a kistehénnek

Kisebb fejlemények, debreceni háztáji. 

A június 28-án felvetett kardinális kabala-kérdések (A kistehén szürke lenne?) szinte mindegyikére választ adott a városi mindenpostaládás kiadvány egy héttel későbbi száma. A marha szürke akar lenne, bikaborjú, merthogy Matyi névre keresztelték, a „sportos állat” direkte bumfordi, és egy matematika-fizika szakos tanár tervezte, akinek hobbija a plüssfigurák készítése. Na, ez is megvolt. 

 A székes fővárosig is eljutott a híre, hogy Leonardo da Vinci kapcsán „vidáman” lebuzizta az SZDSZ-t Kósa Lajos a város közgyűlésének ülésénNémi fáziskéséssel közleményben reagált a történtekre Gusztos Péter liberális országgyűlési képviselő, aki szerint a fideszes polgármester kijelentése kirekesztő és szánalmas. Már csak az a kérdés, hogy kell-e mindenre ugrania a liberálisoknak, még jobban magukba égetve a billogot. Ugyanis a vidám fiúk, a kisebb és nagyobb tahók, az üzemszerű és önkéntes provokátorok ennek örvendenek igazán. Ez készteti őket újabb és újabb mélybalkáni suttyóskodásra az Európában elfogadott, a szalonképes kommunikáció helyett. Talán többet érne egy legyintés. (UPDATE: Most találkoztam Széky Jánosnak az ÉS-ben megjelent és a témához kapcsolódó írásával. Plasztikus, elolvasandó: Hülyeségek máglyája) 

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr91243650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gogolák 2004.09.28. 17:53:18

Ez tiszta Debrecen újság stílus. Borzasztóen ötlettelen és unalmas. A kiállítást viszont megnézem. De nem a emlitett web miatt.

bachterman 2004.09.28. 17:53:18

alapvetően első a dizájn, és utána a tartalom. a dizájn nem lenne rossz (ízlések, pofonok), a tartalom meg felejthető. a wikipédia többet mond az öreg leóról.

hold 2004.09.28. 17:53:18

Alsó sor: Design: Petromán László. Kicsi a család.

zsírparaszt 2004.09.28. 17:53:18

Hát akkor min keresne pénzet a deol? Világít, hogy ugyan az a dizján, csak picit megpiszkálták.
Amúgy meg első! :P
süti beállítások módosítása