#604

Traktoros harcosok

Aki (köz)útra kel ma, holnap és holnapután, az előbb tájékozódjon, nehogy forgalomlassításba keveredjen. Vagy éppen ezért, hogy a sor végére állva maga is támogatni tudja a lassítókat.

Ugyanis országszerte háromnapos forgalomlassító demonstrációt szerveztek a gazdák szerdától péntekig, hogy érdemi támogatást kényszerítsenek ki a kormánytól a fagykárok enyhítésére. A tiltakozóknak és a tiltakozók ellen tiltakozóknak ajánlva egy videó következik alább. Részlet az indiai filmgyártás egyik remekéből. Nem gúnyolódás, csak némi mosoly elővarázslásának igyekezet, mert a sok csikorgatásban teljesen elkopnak a fogaink, a protkók meg a dentális orvosok pedig igen sokba kerülnek.

És hogy fokozzuk a vidámságot, itt egy hír a megyei napilap mai számából. Debrecen főterén már nem üzemel az a hűsítő kapu, amit a kánikula közepette állítottak fel, hogy vizet permetezve enyhet adjon a hőségtől elcsigázott lakosságnak. Az önkormányzati illetékes két okkal szolgált a hiányra: „Egyrészt az időjárás megtépázta a szerkezetet, másrészt pedig a szórófejeket és a pótalkatrészeket is ellopták.”

Igen, ellopták. Az Aranybika szálloda elől, a város szívéből, a térfigyelő kamerákkal bepásztázott Kossuth térről. Most már biztosan valamelyik szorgos helyi kiskerttulajdonosnál szolgálják az agráriumot.  

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr22243634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b.é.g. 2004.09.28. 17:53:18

Ahol a főurak büntetlenül lopnak, ott az emberek úgy gondolják, hogy nekik is szabad.

Marosán 2004.09.28. 17:53:18

Ez lesz majd Wass Albert szobrával is ... lopot pénzből készül és majd a szinesfém tolvajok megfujják....

hold 2004.09.28. 17:53:18

Én meg itt fortyogok, hogy Debrecenben nem történik semmi, erre tessék! Ellopták! Ész megáll, száj vigyorgörcsbe!
süti beállítások módosítása