Itt is más helye

A szégyenfalon jelenleg a főváros után Debrecenből van a legtöbb fénykép.
 

Nagy publicitást kapott az elmúlt napokban a Más helye elnevezésű honlap, ami „az oda nem figyelésre, a morálra, az empátia hiányára” hívja fel a figyelmet. Azokra az autósokra, akik jogtalanul és pofátlanul leállnak a mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóhelyekre. A szégyenfalra feltöltött fotók tanúsága szerint cívishon polgárai sem különbek a többieknél. Sőt.

Remélhetően nem pusztán rövid idejű a felháborodott nekibuzdulás, talán elgondolkodtatja a rokkantak helyére parkolókat. Talán nem kellene az itt közölt fotókról letörölni az autók rendszámait. Mire fel a finomkodás a közterek császáraival szemben? Legyenek azok akár közemberek, akár szociális népszavazásos kampányolók.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr6354552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2008.02.26. 00:26:19

én sem töröltem le a saját képeimről a rendszámokat. érdekes dolog ez a rokikkal. más védi az érdekeiket? én személy szerint a parkoló zseniknek nagyobb figyelmet fordítanék.

Samu 2008.02.27. 15:09:30

A Debrecen pdf-ben érdekes adatok vannak a Modem tervezett bevételeiről. Kíváncsi vagyok, hogy legutóbb hogyan alakultak a számaik...

www.google.hu/search?hl=hu&q=modem+tervezett+bev%C3%A9tel+bukta&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=

Zsirparaszt 2008.02.27. 16:00:29

Mér'? Leheg, hogy egy mozgássérült hozta el a kerekeszékét a futón!

neutral 2008.03.24. 16:11:02

Az egész mashelye.eu/forum.htm oldalon túlteng a PIROS szín. Nem hiszem, hogy egy szélsőséges ideológiai nézeteit alig leplező portálnak nagy figyelmet kéne szentelni...

tereb 2008.03.24. 16:29:16

neutral, ne adja Isten, hogy lerokkanj!
Micsoda ember vagy te?! Krisztus érted is halt kereszthalált, legalább Húsvétkor elgyéllhetnéd magad!
süti beállítások módosítása