Égben a pénz

Minimalista reklámfilm. 

Szanyi Sándor retrovideójaannak hirtelen sikere óta bizonyítottnak véljük azt a korábbi gyanúnkat, hogy a videómegosztókon is lehet eredménnyel reklámozni. Elviekben kétségtelenül.

Két napja új filmecske került fel a hálóra, ismét egy debreceni műhelyből. Ha ez így megy tovább, a cívisek hona lesz a magyar amatőr reklámgyártás fellegvára. Még egy öröm.

Mai videónk megrendelője(? készítője?) a Financial Consulting Debrecen. Hangzó szó nincs, csak zene és feliratok, afféle pénzügyi kiskáté, ami kérdésekkel vezeti el a publikumot a helyes megoldás irányába. Többnyire a rezzenéstelen eget látjuk, felhők mögül süt a nap, egészen mennyei, mint ama világhírű amerikai reklámban, ahol a Jóisten magyarul szólal meg(Tud erről Semjén úr?) A reklám közepén láthatunk ugyan néhány bemozduló grafikont is, bár az nem derül ki, hogy pontosan mit demonstrálnának definiálatlan konkrétságukkal, ezért hát jó is, hogy a végére visszatér a kékfelhős ég, megnyugszunk, hogy a legvégén egy virágrengeteg jelezze: megérkeztünk. Hová is? A reklámozó cég honlapjára, bepötyögjük a böngészőnkbe a címétde információszomjunkat nincs, mi oltsa, ez a felirat vár bennünket: „Kedves látogató! A lap feltöltés alatt áll, kérem, térjen vissza később!
Kedves cég! Nem ígérjük, hogy visszatérünk! Hacsak egy újabb reklámmal el nem kábítanak bennünket.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr55375467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kanyró 2008.03.11. 07:59:32

Ilyen az, amikor negatívba fordul a reklám.

civiske 2008.03.11. 08:24:53

A HIRDETÉS az rövid "i"!!!
Miért nem tudják ezt a hirdetők?!

NZ 2008.03.11. 09:05:30

A Fidesz magyarországi fellegvára,
a magyar sport fővárosa,
a hazai rockzene fővárosa,
a leendő miniszterelnök szülővárosa,
és mostantól (?) a dilettantizmus kiemelt városa is.

gyüttment 2008.03.11. 09:25:47

tipikus, zseniális magyar találmány: a reklámellenes reklám és a bankárellenes bankár. természetesen debrecenből, a hazai reklám- (és politikai) szakma mekkájából. de legalább jó hosszú...
(szegény yonderboy. meglepne, ha fizettek volna jogdíjat,v lenne szerzői hozzájárulásuk. efféle nem szokás errefelé.)

blackho 2008.03.11. 09:30:44

Ezektől a video-effekt lúzerektől falra tudok mászni!

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2008.03.11. 09:33:18

én más vicceset láttam: a dkv reklámozza plazmidtévén a parkolóit. mint tudjuk, a "bastille" alatt is van fizetős parkoló, ami 160 pengő per óra. a bastille a széchenyi utcán van, és hivatalosan ítélőtáblának hívják. a reklámban úgy volt a neve írva, hogy "tábla bíróság". ezekszerint egy új bíróságot is építettek, ahol a bűnöző táblákat bíró elé citálják, és jól megbüntetik üzletszerű krétázásért.

cityhall 2008.03.11. 13:07:33

Nagyhantás Román Petra új oldala a nemzeti szocialistákkal való szimpatizálás.
Mi van a repülőtérről szóló közvéleménykutatással, előkerítetted már, vagy tényleg nagy hantás vagy.
Milyen megjelent közvéleménykutatásra hivatkoztál te és Kósa, amikor a megváltoztatott döntést akartátok előtámasztani. Na ezzel foglalkozzál, mert vágtáznak a sánta kutyák!

xxxxxb 2008.03.19. 10:37:04

Köszi a hozzászólásokat. Itt a "video-efekt luzer". Őszintén szólva le..juk, hogy kinek tetszik és kinek nem a video. Annyiban had segítsek, hogy mondani valója annyi: fizessétek tovább a giga mennyiségű, fantasztikus minőségű tv reklámokat, az kell nektek! Fizessetek!!! És vakítsátok tovább magatokat, mert nincs más választásotok. Az olcsóbb, ésszerűbb megoldások nem jutnak el hozzátok, (még a youtube-on keresztül sem). A zenét yonderboi iránti tiszteletből tettük a klip alá, kiemelve a végén a yonderboi.com-ot! Egy pár kattintást valószínű, hogy kapott. A web 2.0 egyik alaptétele a video megosztás, és mindenki számára adott a lehetőség, a domain-ünk a server hibájából nem lett átirányítva blog oldalunkra, de már működik. Mégegyszer köszönjük a zseniális és kitűnő marketinges hozzászólásokat! Csak így tovább, lógjatok a neten és a youtube-on!

Szabóbé 2008.03.19. 15:24:19

Azt írja itt a videó készítője, hogy "őszintén szólva le...juk, hogy kinek tetszik és kinek nem".
Kedves reklámozó cég, nagyon furcsa hozzáállás ez az Önök részéről. Ne csodálkozzanak, ha a potenciális ügyfelek is "le...ják" magukat, ha ilyen a stílusuk.

Tibi 2008.03.20. 11:01:47

Fontosnak tartom,hogy az emberek nézzék meg, hogy mi mennyibe kerül a piacon. Hiszen nem mindegy, hogy ugyanazt a dolgot, vagy szolgáltatást, hol és mennyiért kapom meg. Lehet, hogy vannak olyan emberek akiknek nem számít a fölösleges kiadás, nekem és családomnak minden forint fontos. Ugyanez történik például ha autót akarok venni, egyik kereskedő adja x-ért, a másik ugyanazt x+50-ért. Valyon melyiket vegyem meg?? A válasz egyértelmű...Nagyon meg kell nézni, hogy mit kapunk a pénzünkért!!!
süti beállítások módosítása