Ingatlanok és indulatok

Már ebben a megyében is ütik egymást – tettleg! 

Kriminalizálódik a belpolitika, fokozódik az agresszivitás, polipkodik a maffia országosan és helyben, magyar üti a magyart, jaj.

Ezekben a percekben is ülésezik D. város közgyűlése, ami valójában nem is képviselő-testület, hanem ingatlanügynökség, mai összejövetelükön például a napirendi pontok fele arról szól, hogy mit és hogyan kell eladni a köztulajdonból, s bár ezt D. városban nem privatizációnak hívják, hanem ingatlangazdálkodásnak, ettől függetlenül tény, hogy a városi költségvetést mindenféle ingatlan bizniszekkel akarja megigazgatni a vezetés és az őt követő, hűségesen nem gondolkodva szavazó közgyűlési párttöbbség. Fránya ez a demokrácia, illetve annak látszata, sok benne a szöszölés. Valójában egyetlen közgyűlési előterjesztést kellene megszavazniuk, ami így szólna: „Fiúk, egyetértetek-e azzal, hogy bármikor bármilyen önkormányzati tulajdonú ingatlant bármekkora áron bárkinek eladhassunk?” Tutira megszavaznák.

Kímélni kellene a politikusainkat és szárnysegédjeiket, mert idegeiket széjjelcincálja a mindennapos megélhetési közdelem. A minap szegény A.S. országgyűlési képviselő cérnája szakadt elazóta szimpatizánsai tömegesen ostromolják a videótékákat, s mind a Valahol Európában című filmet akarja (1947, rendezte Radványi Gézaszületett Grosschmid Géza - momentán nem baj). A filmnek is az a részlete a rongyosra újrapörgetett, amikor elhangzik a kulcsmondat: „Gyerekek, könyörgöm, akasszuk fel!

Az idegi leharcoltság mostanság tettlegessé is fajul. Minap Cs. megye két vezetője ugrott egymásnak a hivatalbana napokban meg arról hallani, hogy a H-B-i megyeházán is egymásnak estek. A rosszindulatú pletykák szerint R.R. megyei közgyűlési elnök egyik jobbkeze, bizonyos B.L. verekedett össze egyik munkatársával a hivatalban, ezért aztán fegyelmi vizsgálat folyik ellene. Gyurcsány a hibás, kétségtelen, meg a korábbi gyilkos szándékú szadista egészségügyi miniszterek. Mielőtt nemzetpusztító igyekezetük kiteljesedni, talán népszavaznunk kellene egy preventív lépés szükségességéről: Pszichiátriát minden megyeházába és városházába! Ahol pedig nagyon krónikussá válik a helyzet, ott rendeljenek el zárt osztályt, ki ne engedjék a politikusokat és szárnysegédjeiket a még többségében épelméjű lakosság közé!

 

BLOGSZEMLE

- kreativista kiáltvány – Reklama

- Orbán lúzer? – Holdrabló

- Napkelte – Médiablog

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr29692264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szakály György · http://szakalygy.uw.hu/index.html 2008.10.02. 13:18:37

Egyetértek a kezdeményezéssel.
A zárt osztály kapujára ki kell írni nyugatnémetül (gy.k. NSZK), hogy "A munka felszabadít")
És a zárt intézményben a politikások által hozott jogszabályok, határozatok csak sajátmagukra legyenek érvényesek (kivéve a gyevi bírót!).

koldus 2008.10.11. 18:27:40

Próbáljuk dialektikusan nézni a témát: az ilyen minőségű rendszerváltás szerves folyománya, hogy előbb-utóbb ütésváltássá magasztosodik.
És hol van még a vége?

koldus 2008.10.11. 18:39:21

Ingatag ingatlanok bingópartija zajlik D-ben, B-ben és minden olyan helyen, ahol létezik még közkézen egyetlen maréknyi vakolat.
Fingom sincs, mivel ingathatnánk meg ezt a nagy bingópartit. Már fórumok sincsenek, legfeljebb épülnek ingatag határidővel. Egyetlen stabil pont, a megingathatatlan ingatlankalmár K.L a tökös-üstökös és csóvája. Vétkőztetik a várost ingre-gatyára.Csak néhány ingatlan az ára. Megjövendölöm: Amint a Latinovits színház elkészül, a Csokonai tulajdonjoga is ingataggá válik. Ne úgy legyen, pedig úgy lesz. Polgártársak rajta! Ingre-gatyára! Aztán bingó!
süti beállítások módosítása