Az énekes-politikus

Tengeribetegségre hajlamosak ne nézzék!

Rockbandák, skacsapatok, reggieröttyintők, mindenféle debreceni kötődésű zenészek, hajrá! Amennyiben jelentősebb fellépésre készültök, keressétek meg a városi televíziót, s az legalább tízperces promóciós műsort nyomat rólatok előzetesben ingyen és bérmentve! 

Így történt ez egy hete, három nappal a PG Csoport koncertje előtt, s mivel nem igazak azok a vádak, hogy az önkormányzati televízió a zenekar frontemberének, Jantyik Zsoltnak a sokszorosan megerősített, számos pozícióval hitelesített politikai kötődése okán adott ilyen kiemelt lehetőséget, ezért bárki kopogtathat a debreceni közpénzen működő médium ajtaján a bebocsátás reményében.

Bizonyság erre az alábbi felpörgő videó. Köszönjük! (Tengeribetegségre hajlamosak ne nézzék meg, mert a forgószék kínálta lehetőség magával ragadta az énekes-politikust, s ebbe akár még mi is beleszédülhetünk! A lassított verzió itt tekinthető meg.)  

 

 

BLOGSZEMLE:

- emberállat2 - Reklama

- Az Axel Springer letiltotta… - Antagon

- Lengyel Zozó legmorbidabb… - Holdrabló

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr90747517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2008.11.03. 15:23:59

imádom a felgyorsított felvételeket. van bennük valami burleszkes komikum, ahogy remeg a szájuk, és ahogy kapkodják végtagjaikat.

Derzsi vezér 2008.11.03. 15:35:36

Esti Közelkép, a városi tévé KÖZÉLETI műsora!!!
Ennek a rossz koncertreklámnak mi köze van a közélethez?
Követelem, hogy hívják meg a debreceni DIKTÁTOR együttes frontemberét is! Ő legalább nem hazudik és nem nyálas.

csigekert 2008.11.03. 16:38:00

Mikor nézi már meg valaki, hogy Jantyik úr a megyei könyvtár aligazgatójaként kiknek adja tucatjával a milliókat - áttételesen - magának és a haverjainak a kultúrára fordítandó közpénzből?
Hamar rá kéne koppintani a körmére, mert egyszer még nagy bajok lesznek ebből.

nota 2008.11.03. 17:54:17

Nem mindenki egyenlő ebben a városban. A PG egyik kedvenc helyi bandám. Mondjuk a Városi Tévét nem nézem. Mert az viszont szar.

Holdrabló · http://holdrablo.blog.hu/ 2008.11.03. 20:18:16

Hát, a művész úr teste jól mutatja, hogy a zsírosbödöny mellett üldögél. Amúgy nem sokat változott, jól tud forgolódni és a nyelve is sebesen mozog. :)

Kőcsirke forever!

krlany · http://rakenroll.freeblog.hu 2008.11.04. 02:01:33

Azta, nem is gondoltam volna, hogy ennyi bajom van ezzel az interjúval... Először is, hogy lehet ilyen baromságokat kérdezni, ilyen unalmas dolgokat. Szerintem a hölgyemény nem sűrűn jár bárminemű koncertre, nem hogy PGre. De ha túllépek ezen, hisz a VTV/DTV nem nagyon tud számomra zeneértő emberkét felmutatni, akkor meg a másik oldalt kell, hogy kritizáljam. Nem hiteles, nagyon nem az. Én imádtam a PG-t, úgy a 4. lemezig. Ott voltam a Klinikás koncerten, amiből lemez is lett. Az volt tán az utolsó igazán normális koncert. De basszus ne tessen már olyan számot énekelni koncerten, és mellet dülleszteni hozzá, hogy "mindegy milyen hatalom, én már mindegyiket leszarom" Nagyon gáz!
Mindezt úgy mondom, hogy a Félélettel bezárólag hihetetlenül zseni szövegek vannak a lemezeken. Akkor miért kell ezt lejáratni?
süti beállítások módosítása