Arnóth Sándor reloaded

Arnóth Sándor nem volt, hanem lesz! – erre a határozott jóslásra aznap ragadtattam magamamikor a fideszes országgyűlési képviselő 2008. szeptember 29-én majdani akasztást ígért parlamenti bekiabálásában egy szocialista politikusnak, majd miután Orbán Viktor kiintette őt a folyosóra egy rövid eszmecsere erejéig, Arnóth visszatért az Országgyűlés színe elé, bocsánatot kért, és lemondott képviselői mandátumáról.

 

arnothsandor.hu ma

A történéseket követően helyi és országos szocialista és liberális politikusok úgy gondolták, hogy a hirtelen szavú képviselőnek nem csak az Ország Házából, hanem a közéletből is távoznia kellene, végleg. Míg a fideszesek Arnóth erényeit ismételgették, Kósa Lajos szerint Arnóth emelt fővel távozott, Rácz Róbert pedig hasonló erkölcsi szigort várt el a szocialista politikusoktól. A Heti Válasz című lap publicistája az eset kapcsán egyenesen azt vizionálta, hogy a következmények nélküli Magyarország után épp Arnóth lemondásával kezdődött el a következményekkel teli Magyarország története (Éljen „Lógni fogsz” Arnóth Sándor!).

Arnóth Sándor nem vonult vissza a közéletből, maradt Püspökladány polgármestere, kivárt, s választókerületében most ismét országgyűlési képviselőnek jelöli őt a Fidesz.

Arnóth Sándor nem volt, hanem lesz! Hacsak valami hatalmas nagy butaság nem esik ki megint a száján, komoly esélye van rá, hogy elégtételt vegyen az őt 2006-ban megverő szocialista képviselőn, Csontos Jánoson, aki akkori győzelmével Arnóth korábbi nyolcéves folyamatos honatyáskodását szakította meg.

Miért jelöli ismét az akasztással fenyegetőző Arnóthot a Fidesz, amikor a cigányozó-zsidózó edelényi polgármestertársát ejtette? Az előbbi talán kisebb bűn, mint az utóbbi?

Az egyik válaszlehetőség, hogy míg az edelényi mostanság borzolta a kedélyeket, addig a ladányi már több mint egy éve, s minden bizonnyal elfelejtődött a parlamenti verbális dúvadkodása. Tehát mégis következmények nélküli maradt az ország.

A másik válaszlehetőség, hogy egyáltalán nem felejtődött el az akasztást beígérő bődülés, sőt épp ilyen erőteljes hangokra van szüksége a Fidesznek a Jobbikkal szembeni küzdelemben, a Jobbik szimpatizánsainak megnyerése érdekében.

Melyik a jobb, tetszetősebb, megnyugtatóbb felelet? Tessék választani!

Mindazoknak, akik eddig eljutottak a fenti hosszú szöveg olvasásában, itt egy fideszes politikai hirdetés a Püspökladányi Hírek című ingyenes városi lap legfrissebb, holnapi(!) számából. A teljes oldalt kitöltő fotosoppolást az újságban számos más hirdetés előzi meg és követi, amikben szeretetteljes karácsonyt és békés új esztendőt kívánnak a püspökladányi polgároknak. Szeretet meg béke – na az nem lesz 2010-ben. (Aki nem ismerné fel az alábbi két tornacipőst: az egyik az Arnóthot legyőző Csontos János szocialista képviselő, a másik meg Bajnai Gordon miniszterelnök.)

 

Ajánlott olvasmány:

Arnóth Sándor búcsúlevele 

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr881598996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fercsee 2009.12.15. 08:38:28

Basahalom boulevard - az első Debrecen blog

Ennek mi köze Debihez ? Hova tűntek azok az idők amikor itt még tényleg érdekes, debreceni vonatkozású írásokat lehetett olvasni ?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.12.15. 09:15:18

Most felejtsük el a hirdetés tartalmát.

De hogy engedhetnek megjelenni egy egy ennyire igénytelen montázst? Ez lesz ezentúl a követendő színvonal?

blueeyed333 2009.12.15. 09:36:34

Az a vicc, hogy Arnóthnak igaza volt

Kimondta amit gondolunk...

nyg 2009.12.15. 09:43:20

Basahalom-íjesztgetés reloaded. Arnóth verbális inzultálásáért bocsánatot kért. Mi kéne még?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.12.15. 09:58:38

"Szeretet meg béke – na az nem lesz 2010-ben."

Örök nyugalomra vágysz, netán? A Dávid-csillagos debreceni szórólapról* miért nem írtál? Csak nem Te csináltad? Olyan...

*www.freeweb.hu/roplap/nemzet1.html

statez 2009.12.15. 10:12:47

Még szerencse, hogy a szoci lista 4. helyezettje nem fenyegetődzött semmivel, ő csak lövetett és töretett. Szemet ki, kezet lábat, bordát el...

NEmáááá 2009.12.15. 10:32:13

Mi a baj a hirdetéssel ?
Talán van rajta egy szó vagy jel is ami
NEM SZÍNIGAZ ???

NEmáááá 2009.12.15. 10:32:13

A hirdetés tartalmilag TELJESEN HELYES.
Nem is hirdetés , puszta tényközlés !
:)))

(Halál a szocikra amúgy!)

loláb 2009.12.15. 10:43:28

Az a vicc, hogy a bkv, hunvald, zushlag, MNV, stb... ügyek után az emberek kb 70%-a ugyanazt gondolja, mint Arnóth.

Hattory Hanzo 2009.12.15. 10:52:19

@NEmáááá:

Az égvilágon semmi baj a hírdetéssel: pont olyan bonyolult, mint akikhez szól.

dr. Sigmund Fraud 2009.12.15. 10:57:41

Arnóth a valóban vállalhatatlanul tahó beszólásáért bocsánatot kért, lemondott, a párttól másfél év szilenciumot kapott. Ez egy buta beszólás volt, de a közbeszéd jelenlegi színvonalán amit kapott az teljesen adekvát szankció. Bujdosson el tán örökre? Na ne.
Viszont a hirdetés, hát az siralmasan igénytelen kivitelezés. Ilyet már tizenöt éve is kínos lett volna lehozni. Egy ügyesebb tizenkét éves gyerek tud jobbat tíz perc alatt.

rockjano 2009.12.15. 11:03:50

@NEmáááá: nemcsak gusztustalan, ronda hanem még primitív mucsai szar is. Ez a baj vele, más semmi.

Balkán. (bár ezt még ők sem érdemlik)

De aki nem látja ezt, vagy olyan primitív pártkatona hogy nem érzi annak hiába mondom úgyis

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.12.15. 11:14:59

@Fedor: "Ma már volt is a postaládában egy szórólap, számomra nem voltak tiszták rajta a szimbólumok, gyorsan rápillantva először azt hittem, hogy valami klezmer-fesztivált hirdetnek, és csak alaposabb vizsgálódás után jöttem rá, hogy az seriffcsillag akar lenni az MSzP szórólapján. (Ha ez is odakerülne, még Kádár szétporladt koponyája is forogni kezdene Horn Gyula ágya alatt.) Szinte úgy - vagy pont fordítva - mint a régi viccben:

- Mi maga Weis úr, hogy olyan nagy csillagot hord?
- Seriff a Rózsák terén..."

katka57 2009.12.15. 11:16:17

bkv,hunvald,zushlag MVN stb, mellé, Varga Tamás,Josip Toth, Kaya Ibrahim, ne mi nyerjük a legtöbbet, simicsko,várhegyi, slech csaba,kövér szilárd és nyomda bunda,székházeladás, orbán bányák stb..,talán így kerek a történet

CyranodeBergerac 2009.12.16. 13:12:29

@katka57:
Csak az az elkeserítő, hogy a következő választást is úgy akarják eldönteni, hogy ki tud több oszladozó hullát (csontvázat) kiborítani a másik szekrényéből. Milyen szép lenne (bár ez merő idealizmus), ha valaki azért nyerne, mert konkrét, előremutató, végrehajtható, az ország felemelkedését célzó programot tol az orrunk alá hiteles emberekkel körülbástyázva és nem azért, mert több disznóságot tudott az ellenfélről felmutatni, mint az őróla.
Eh, egyik kutya, másik eb.
süti beállítások módosítása