Özvegyek integrációja

Ha elhullott a férj, az asszony mehessen nótaestre. Karácsonyi gondolatok.

Az idősebb korosztály kulturális igénye teljesen más, mint a fiataloké, a nótaestek nem vonzzák a fiatalokat. A kultúrának az elmagányosodás ellen kell harcolnia, mert a férfiak elhullanak, az asszonyok egyedül maradnak. Tisztességes vidéki asszony pedig csak kulturális rendezvényre mehet fel a faluba, ezért például dalesteket kell szervezni, egyébként ezek az özvegyasszonyok elvesznek a közösség számára, nem találnak ismét párt maguknak. Tehát a kultúra a vidéki életminőség szempontjából sorskérdés.

Mindezek Arnóth Sándor, Püspökladány fideszes polgármester keresetlen karácsonyi gondolatai. Az Orbán Viktor kegyelméből ismét országgyűlési mandátumra számító, legutóbb a cigányokat koszlobározó állítólagos kijelentései miatt ismét országos figyelmet kapó politikus ünnepi okfejtéseit bárki megtekintheti Arnóth Sándor feléledt honlapján nyolc videótételben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr691623366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manon 2009.12.29. 12:32:18

Micsoda világot élünk.Már az emberek is elhullanak, nemcsak az állatok. Tisztességes özvegyasszony meg csak kulturális nótaesten képes ismerkedni, sehol máshol.
Csakhogy hol a pénz az igényes kultúrára?

hszoboszlo 2010.01.09. 07:02:53

Tisztelt föszerkesztö ÚR!
Mit ártott öNnek a Püspökladányi polgármester? Nem kellene a közölt vidó cimet es a hozza közölt kommentet kifacsarni, elmásítani.
a riport cime "A kultúra sorskérdés az idősebb korosztály életében." És nem az amit ön Írt!
A mondanivalója meg egyértelmű.
Igen vidéken használatos az a kifejezés amit ön nem tart helyesnek és felháborodik rajta. Ha lehet mindenáron ne akarja bántani azt aki ÖNT nem bántotta!
Ha ezt ön igy csinalja ez nem korrekt.
Egyoldalu a kommunikáció. Szerintem etikátlan!
Kérem ha önt nem ütötte meg akkor ne üssön vissza!! Mi értelme a megalapozatlan acsarkodásnak, félrevezetésnek??
Ha moderálja az írásomat akkor meg nincs miről beszélni tovább!!
Üdvözlöm és jo egészséget kívánok a májának legfőképpen4
süti beállítások módosítása