Csak kitartás!

Zenés nemzeti-lokálpatrióta kirándulás a Sárrétre és tovább.

Hétvége van, ráadásul tavasz, ilyenkor a jó magyar polgár – ha megteheti – kirándul egyet, egy vidámat, dalosat. Kedvcsinálónak következzen egy virtuális kirándulás a Sárrétre, azon belül is Püspökladányba, a szókimondó Arnóth Sándor polgármester városába.

„Bajnokok leszünk, csak kitartás!” – így szól a Nemzeti Hang Püspökladányi Ultras Induló lelkesítő refrénje, háttérben Nagymagyar és halálfejes szimbolika. Belénk fagy a … lélegzet.

Oldandó a feszültséget, következzen egy nosztalgikus-melankolikus nóta, a Püspökladány-funky városképekkel, címerrel. „Köszönöm, Püspökladány!”

Ezekre a remek zenékre a Sárrét Infó, a térség hírportálja oldalain lehet bukkanni, számos más kuriózum társaságában.

Aki az önfeledt vidámság jegyében messzebbre is akar tekinteni, az pillantson Székesfehérvár irányába, kattintson a Hírváró című helyi kiadvány honlapjára, és azonnal hátradőlhet, mert egyből felcsendül a Jó Hírek indulója. Mindenki boldog?

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr791853911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.03.21. 20:36:56

én nem szoktam rettenni a szimbolikától és a náciaktól, mert nincs félnivalóm. de vesztenivalóm se sok.
süti beállítások módosítása