Egy nap – két stadion

Kósa Lajos ígérgetés-rekordot döntögető bejelentései.

Talán az ünnepi hangulat lelkesültségének köszönhetően, esetleg a közeledő helyhatósági választások okán, vagy a tűző napsütés miatt. Nem tudhatjuk. Kommentálni sem szeretnénk a debreceni polgármester augusztus 20-i bejelentéseit, megteszik ezt számosan az interneten. Inkább maradjunk tényszerűek, ismertessük Kósa ígéreteit a sajtó tudósításaira hivatkozva.

Stadion 1.

„Kósa Lajos polgármester a karnevált közvetítő Duna Televízióban jelentette be, hogy új stadiont kap a város bajnok- és kupagyőztes, a Bajnokok Ligájában és az Európa Ligában szereplő futballcsapata. Az új, 17-20 ezres stadion a jelenlegi helyén épül, várhatóan 2012-re készül el, emiatt jövőre nem a Nagyredőben lesz a virágkarneváli bemutató - mondta Kósa Lajos.”

Stadion 2.

„Nincs lehetőség arra, hogy megegyezés szülessen a Gázvezeték utcai stadion tulajdonosa, a Divinus Ingatlanbefektetési Alap és a városvezetés között, ezért más megoldást vázolt Kósa Lajos, Debrecen polgármestere: jövőre új salakmotoros stadion épül Debrecenben – mondta a cívisváros első embere több ezer szurkoló előtt az augusztus 20-ai viadalon. A polgármester elmondta, a város adja a területet a létesítményhez, míg a kivitelezést a Salakmotorsport Magyarországon Alapítvány végzi. Kósa Lajos a Naplónak megmutatta a leendő stadion helyét, ami a város nyugati részében, nem messze a Gázvezeték utcai arénától lenne.”

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr522237278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.08.21. 18:30:22

azért nem jau, ha az oláhgáboron, a régi helyén építi fel lajoskirály a két kezével a stadiont, mert addig a lokinak nem lesz hol játszania a magyar csapatok ellen.
vagy úgy gondolta, hogy addig majd átnyergel a bukógalamb dombi és a többi aranylábú a salakmotorra?

SM. 2010.08.22. 07:33:47

Úristen ,már megint !!!

Tavasszal meg azt mondta:jövőre (ez nálam 2011) lesz új stadion Debrecenben, csak ahhoz meg kell nyerni a parlamenti választásokat.(Erre nagyon komoly embertől van igérete,vagy nem Lajosék nyertek?)

SM.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2010.08.22. 11:48:27

a maffia által szervezett bundabotrányba keveredett lokit inkább nem hoztam volna szóba a mélyen tisztelt kósa nagyúr helyében.. persze ha neki ez belefér..
süti beállítások módosítása