#300

Magyar blógusz

     

Kitört a vihar, elszabadultak az indulatok.

Elkészült a B-lista, igen, a blog-lista. Némi késéssel ma közreadta a hvg, hogy az idei Golden Blogon kiket tartanak a hazai 100 legjobb közé tartozónak, kikre voksolhat a következő napokban a zsűri és a publikum. És tört a mécses, szakadt a gát, kitört a lázas düh, kibújt a vigyorgó szög a zsákból, és jut eszembe számtalan szebbnél szebb képzavar. Megértem azokat, akik elkeseredettek, mert szerették volna látni magukat a 100 között. A büszkén virgonckodó listásokat is megértem. Csak… Csak több méltóság kellene. Egyik oldalról megy az acsarkodó gyűlölködés, a másik oldalon meg egyesek igen belehomorítottak az önfényező nagykampányukba. No, persze, miért lenne éppen ez másabb, mint minden más az országban, így két választás között.

(Amúgy pedig örömmel tudatom, hogy a Basahalom boulevard az előválogatáson bekerült a legjobb hazai közéleti blogok közé. Tavaly is nagy megtiszteltetés volt az ország 100 kiválasztott blogja közé tartozni, idén talán még inkább az, hiszen egy év alatt nagyot gazdagodott a magyar blógusz. És ennél többre – helyi tematikája okán – nem is számíthat egy magamfajta vidéki. Szóval jó. És holnap az lesz megint, ami tegnap is volt, írogat az ember az ő kedves látogatóinak - kívül a versenyen, túl a Golden Blogon.)

    

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr48243994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása