#276

Médiameneteltetés

  

Reggel a Mokkában, este a Péntek 8-ban.

Folytatódik, sőt újabb lendületet kapott Kósa Lajos debreceni polgármester, fideszes országgyűlési képviselő, az Orbán-ellenes erők vidéki vezéralakja, bajnoki aranyéremmel rendelkező focicsapat-tulajdonos szerepléssorozata az országos médiában.

Nyilván nagyon sokan látták tegnap reggel a Mokkábanmajd szintén tegnap este a Péntek 8-banHa valaki véletlenül nem, akkor ezekre a linkekre kattintva bepótolhatja a mulasztását.

Kósa Lajos igen sok érdemleges és alaposabb elemzést kívánó információt tudatott velünk ezekben a műsorokban, a hét végére való tekintettel azonban most nem foglalkozunk a produkciókkal, sem a nagy médiamenetel(tet)és mögöttes okaival. Legyen ez a hétköznapok öröme! 

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr54244018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása