#357

Csapataink Budapesten

 

Törjenek és zúzzanak ott, csinálják a kárt Demszkynek!

Tehát volt spontánul szervezett tüntetés hétfő éjjel, akkor a rendőrséget kellett bevetni az MSZP pártházának védelmében. (Minő érdekesség, hogy a hétfői történésekről Békés demonstráció címmel úgy ad bő beszámolót, a pártházat is említő tudósítást az ingyenes bedobós és a honlapja, hogy a dobálást és a károkozást elfelejti megemlíteni. Szokásosan hiteles…)

Aztán volt a kedd esti tüntetés, ahol felszólalt Kósa Lajos polgármester is, aki itthonra békét hirdetettÚgy hírlik a városban, hogy Kósa leállította az ultrás szurkolókat: ne csinálják itthon a cirkuszt, menjenek inkább Pestre. És ők megfogadták a polgármesteri tanácsot (ukázt?). Kósa tehát védi a várost, helyes. Az intervenció már nem annyira. A polgármester természetesen maga és pártja pozícióját is óvja, mert ha Debrecenben is lángra kapna néhány autó, betörne egy-két kirakat, akkor az bizony szavazatvesztést jelente számára. De nyugalom, itt nem lesz efféle atrocitás, csapataink Budapesten küzdenek.

És akkor van a ma esti, folytatódik a kormányellenes spontán demonstráció a Kossuth-szobor előtt, ahol bárki mikrofont kap, ha szólni akar Gyurcsányék ellenében. Ma Bölcskei Gusztáv püspök úr, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke járt arra, elkérte ő is a mikrofont, szólt a néphez. Biztosan jól megfontolta ezt a szereplést, mert az bizonyos, hogy emiatt számos támadást fog kapni. Talán okkal. Mert a püspököknek nem kellene választási kampánygyűléseken fellépniük – senki mellett, és főleg senki ellen. Vagy ki tudja…

A meteorológia jó időt jósol az elkövetkező napokra, permanenssé lehet tenni a tüntetést, ázni-fázni nem fognak. Ez például egy jó hír. Különösen a földeken dolgozóknak és a szüretelőknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr46243928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása