#370

Válaszcsapás: Philip bazmegol

        

Folyik a nagy kutatás-matatás az archívumokban, családi-haveri fotóalbumokat porolnak le, újrapörgetnek megnyúlt szalagú magnókazettákat és VHS-felvételeket. Hátha előkerül valakiről valami, amint éppen hótrészegen lehányja magát, anyázódik-zsidózik, esetleg egyszerre szellent és böfög. Hajrá!

       

Lehallgatás, lejáratás, lebuktatás. Le-le-le! Miután előkerült Gyurcsány öszödi szózata, majd Mónika és Szekeres következett, várható volt, hogy az ellen is talál valamit. Mert mindenkiről van valahol valami. S mivel a HírTV jár élen eme szocialisták hanganyagainak folyamatos ismétlésében – hadd memorizálja a nép! –, számítani lehetett rá, hogy közülük is horogra akad valaki. Nem is akárki, maga Rákay Philipaki nem csak a tévécsatorna kulturális műsorainak egyik vezetője, hanem a Fidesz rendezvényeinek is nagyszínpadi konferansziéja és közönség-moderátora. Ismét előkerült az a videóamiről négy éve, Philip hírtévés karrierjének kezdete előtt néhány hónappal értesülhetett a nagyérdemű publikum. Akkor megdöbbentette néhány rajongóját a tinédzser lányok közül – ugyanis őket mocskolja –, a bulvárhírre netalán felfigyelők többsége azonban elintézte annyival, hogy a fickó legalább annyira bunkó, mint amennyire nagyképű.

A Philip-videó már nem lelhető fel a négy évvel ezelőtti tárhelyen, ezt orvosolandó gondos kezek a minap feltették egy igen divatos új helyre, ahol a közönség a megtekintés után azt is megvitathatja, hogy a trágárságok terén mégis ki a nagyobb tapló: Fletó vagy Philip.

Bár négy év nem nagy idő, és a Rákay gyereket ajnározva imádó fideszes nagymamák talán meghökkennek (vagy azt gondolják, hogy a szemét komcsik hamisították ezt a felvételt provokációs szándékkal), azt kell mondanunk: vérszegény ez a visszacsapás. Tessék még kutatni az archívumokban, hátha lesz egy nagyobb fogás is! Abban is bízhatunk, hogy a másik oldal is talál valamit Bolgár Györgyről vagy Kálmán Olgáról, hogy legyen nekünk válasz-válaszcsapás. Boruljon minden bili, járjunk térdig szarban!

Kedves tévénézők, ha nem tetszik, kapcsoljanak át inkább a BBC News-ra! Az legalább állítólag korrekt. Nem tudnak angolul, nem értik? És a magyarokat igen?

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr36243911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása