Ócskavas lett a trolikból

Cívishonról ez a legújabb anyag a nagy videómegosztón. Kapcs a közlekedési mókához.

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr69295694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2008.01.13. 20:12:17

vasganisztánból nem volt érdeklődő? csinálhatnának a pukkant trolikból csöveskégliket, vagy odaadhatnák a briketteknek, hadd örüljenek a sok színesfémnek.

aenima 2008.01.13. 22:05:10

a juhász volt a legjobb fej :D

MrWallace 2008.01.14. 11:42:40

Ami érdekes lehet még a ZIU-kal kapcsolatban, hogy Pesten amikor ráfagyott a jég a felsővezetékre akkor a soliknak annyi volt. Csak ezeknek a speciálisan magyar és orosz viszonyokhoz konfigurált ZIU-knak nem jelentett gondot a jég.
Talán arról a riportról is van fent valami youtubeon.

vipera 2008.01.14. 14:22:42

Basa, a Tóth Józsi-féle "fiktívnek is szar" dologról nem lesz topic?! Nagyon lájtos lett az oldal.. Pedig Kácsor jogvédő már nagyban mosdatja a szerencsétlen szerecsent, és a Virág-ügy bosszújaként emlegeti...Érdekes lenne hallani a többiek véleményét!

csigekert 2008.01.14. 14:45:07

vipera, olvasd el a Virág Lacika-féle fideszes lenyúlásos sztorit, helyetesítsd be szoci nevekkel, aztán kész, lehet gyönyörködni benne.
Kósa Lajos főnököd azt szokta mondani, hogy addig mindenki ártatlan, amíg el nem ítéli a bíróság. Majd ha Tóthot elítélték, akkor nem lesz ártatlan.
Az is igaz, hogy a holdingvezéreteket Sásdi Andrást elítélte sikkasztásért, de nektek és Kósának továbbra is ártatlan.
Mindebből az következik, hogyha Tóthot majd tényleg elítélné a bíróság, még lehetne belőle ezen az alapon Debrecenben a városi vagyon kezelőjének legfőbb irányítója.

Sz.K. 2008.01.14. 15:14:47

Politikusként elkövetett közvagyont csorbító gazdasági bűncselekményekért eddig két embert ítélt börtönre a magyar bíróság az új demokráciában: a kisgazda Szabadit és a fideszes Virág Lászlót.
Szerintem nem ketten vannak. Jöhet a többi is.

vipera 2008.01.14. 15:19:49

Csige, azért az én főnökeim csak jobbak, mint a tieid. Vagy büszke vagy Juhászné parancsnokra, vagy Oláh vezéredre? Azt ne mondd, hogy nem főnökeid, mert én csak átvettem a logikádat, tehát fizetett komcsi bértollnok vagy, ahogyan én is ellátmányt kapok a Fidesz-központból! Sásdi ellenben nem főnököm, de legalább tájékozódj, mielőtt vele kapcsolatban nagyon hüleségeket írsz. Ott a jólfizetett titkárnőd, ő is szólhatna, hátha több infója van...

csigekert 2008.01.14. 15:58:16

Főnökök terén magadból indulsz ki, vipera, te bajod.
Sásdi esetében tényleg tévedtem, nem sikkasztás miatt ítélte el a bíróság, hanem jelentõs kárt okozó csalás bûntette miatt. Hát ez mindjárt jobb. Csaló irányítja a debreceni vagyonkezelő holdingot, mert Kósátok haverja és üzlettársa.

vipera 2008.01.15. 08:59:19

Sásdi ügyét mindenki ismeri, még a józanabb szocik is, csak ez olyan jól hangzik, hogy csaló irányítja a holdingot, ami már csak azért sem igaz, mert a cégcsoport tulajdonosa a közgyűlés, de spongyát rá. Juhásznét ellenben csak a mentelmi joga védte meg attól, hogy a börtönfodrász kenje pirosra a haját. A bukott pártigazgatót pedig jelentkezzen, aki utoljára látta Debrecenben, pedig ő lenne a megyei führer, vagy mi a szösz. Ja, és most föltünően csöndben van. Itten a baj mán nem kicsi...

egyszerű 2008.01.15. 09:54:35

Vipera! Szerintem neked nincs főnököd, lehet, hogy te vagy Kósa? (hi-hi-hi) Mert legalább olyan demagóg és idióta vagy.
Nézzünk pár tényt, amihez csak objektíven kellene olvasni. 1, M3-as Kht már rég nincs. 2. Egy cég vagy kht nem tud csalni, sikkasztani stb, ezt csak emberek tudják. Ezek viszont nem lehetnek az FB tagjai, mivel ez a lényege a dolognak.
3. Egy FB nem egy emberből áll hanem általában 3-5-7, egy önkormányzatnál minimum kell ellenzékinek is lenni benne, vagyis, ha volt valami, arról kellett tudni 2004-ben is.
4. ha jól emlékszem a nevekre, akik ellen eljárás folyik már régóta az ügyben (mert bizony nem új keletű ez) most a városnak dolgoznak. Az egyik a sprot osztályon, a másik a közlekedés egyes dolgaiért felel (bár felelne).
5. Ha közmunkaprogrammal kapcsolatos az állítólagos csalás, akkor miért a ROP-os pénzből épített M3-as Archeoparkot mutogatja a Hír tv és a többi nem épp a hitelességéről híres csatorna?
Szóval a baj nem kicsi, de leginkább az ilyen agymosott viperaféléktől, aki nem is akar objektíven látni. Szánalmas vagy.

vipera 2008.01.15. 10:39:09

Te valóban egyszerű vagy. És persze agymosott minimum 2002 óta. Az ilyenekkel tényleg kár vitázni, mert csak sértegetni tudnak, meg szajkózni a naponta kipostázott direktívákból. Nézzed az ATV-t, olvasd a 168 órát, és rájössz, hogy még mindig Orbán van kormányon. Nagyon nagy a jövés-menés, Pántya is lemondott, a kereskedelmik is átvették a hiteltelen TV anyagát, de nem érdekes. Tényleg jöjjenek a Bárándyk, oszt ki lesz mosva mindenki.

csigekert 2008.01.15. 10:44:42

Nyugi, vipera, még szélütést kapsz a végén, annyit meg nem ér a dolog.
Még a korábbidhoz annyi megjegyzést, hogy a közgyűlés nem irányíthatja a holdingot, ezt a gazdaságilag hülyék is tudják, a holdingot Sásdi irányítja, akit tényleg elítélt a bíróság jelentős kárt okozó csalás bűntette miatt, és a feleségét is, szép család.
Kósa mindig azt mondta, hogy amíg nincs jogerős bírósági ítélet, addig mindenki ártatlan. Így volt ez Virág László esetében is és Mező ferenc esetében is, aki még akkor is politikai főtanácsadóként dolgozott Kósa mellett a városházán, amikor folyt ellene az eljárás a nyelvvizsga-vásárlása miatt.
Lényeg a lényeg: vagy mindenkinek kijár az ártatlanság vélelme jogerős ítéletig vagy csak a fideszeseknek.
??????

egyszerű 2008.01.16. 11:13:06

Vipera!
Ne puffogjál feleslegesen. Amit leírtam tények. Az M3-ast Ráczék szüntették meg egy éve. A többi is ül nyugodt lehetsz. Azért remélen nem gondolod komolyan hogy a HTV attól válik hitelessé, hogy a csiga vagy az RTL átveszi a hírüket.
süti beállítások módosítása