Dobjunk hátast!

Vidám fiúk, szocik kiröhögése, sövényugrás. Before party, after party.  

Ma ismét azoknak kedvez a Basahalom boulevard, akiknek gondjai vannak a magyar nyelvű szövegek értő olvasásával. Az első videón Orbán Viktor, Kósa Lajos, Bayer Zsolt és a kevésbé harsány Stumpf István látható, amint a Fidesz születésnapi partija előtt az MSZP-n mulatoznak. Az index videójából az is kiderül, hogy Kósát egy szoci folyamatosan tájékoztatta SMS-ben Gyurcsány beszédéről, az MSZP pártértekezletéről, s Kósa szocija minden bizonnyal idióta. A másik videón angolul beszélő ifjú emberek tartanak after partyt a Debreceni Egyetem főépülete mellett, nem kímélve a díszsövényt. A két videó közös motívuma pusztán a debreceni vonatkozás.


A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr96404396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EDD 2008.03.31. 12:15:56

Válság van. Zuhan a forint, a kormány felbomlásban.Erre kidobtok egy ilyen gyenge cikket.Ajja.Paráztok mi?:)Ja Orbán Viktor a második legnépszerűbb politikus.

cityhall 2008.03.31. 12:37:23

Lajosunk választhatott volna valami értelmesebb informátort az MSZP-ből. Most jól lejáratta a szegény kriptofideszest ország-világ előtt. Nem kéne így bánni a személyzettel! :)

ringló 2008.03.31. 12:55:04

az se rossz videó, amin Kósa fotózza a pózoló Orbánt
index.hu/video/2008/03/31/husz_eves_lett_a_fidesz/
és mindenki tüntetően együtt nevet az antiszemita kijelentéses Bayerrrel.
szép

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2008.03.31. 13:00:07

az a hipotézisem, hogy ez bokorugrás.

EDD 2008.03.31. 13:00:39

Na mind1 . Látom antiszemita-kártyával bármikor elő lehet jönni (ringló).Ne zavarjanak titeket Kósa gyűlölésben kormányotok impotenciája:)

lavoár 2008.03.31. 13:05:50

Bayer antiszemitás kijelentésétől Deutsch-Für Tamás is nyilvánosan elhatárolódott, ahogy egyébként minden normális ember.
Bayer helyében én nem mentem volna el a bulinak a sajtós részére, hogy ne hozzam nehéz helyzetbe Viktort.

EDD 2008.03.31. 13:56:23

A Der Standard című osztrák napilap szerint Gyurcsány Ferenc a saját bőrét menti azzal, hogy a visszalépett a magánbiztosítók bevonásától az egészségbiztosítási rendszerbe. Az MSZP-SZDSZ-koalíció pedig utolsó óráit éli.

Obszerver 2008.03.31. 14:17:46

A Reader’s Digest magazin munkatársai azt kutatták, hol élnek a legviccesebb emberek az országban. Háromtagú kutatócsoportjuk Magyarország hat legnagyobb városát (Budapest, Debrecen, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged) kereste fel, és arra kérték az adott település járókelőit, hogy meséljenek viccet, humoros történetet, grimaszoljanak vagy lejtsenek groteszk táncot - egyszóval próbálják megnevettetni őket. (...)
Egy 35 éves férfi szerint Debrecenben azért nem hallani sok viccet, mert az itt élők túl komolyan veszik magukat. A Reader’s Digest felmérői is megtapasztalhatták azt, hogy mire célzott ez az ember. Egy hatvan év körüli úr így méltatlankodott, amikor megállították. - Még hogy nevettessem meg magukat? De hiszen ez a cívis város!
Szerencsére voltak üdítő kivételek is, de Debrecen a szereplésével addig az utolsó helyen állt.
www.hirszerzo.hu/cikk.nevessen_egyet_-_nezze_meg_melyik_a_legviccesebb_magyar_varos.61679.html

figyelő 2008.04.01. 10:25:07

Basa, felvettünk a listára.

Böllér 2008.04.02. 20:59:58

EDD ha az osztrák lapokkal jövünk elő akkor, Die Presse: "Orbán teljességgel gátlás és felelősség nélküli populistának bizonyult az utóbbi években, akit csak a saját hatalma, nem pedig az ország sorsa érdeke." "Magyarországnak olyan politikusokra van szüksége, akik végre igazat mondanak - beleértve azt is, hogy mindenkinek szorosabbra kell húznia a nadrágszíjat, míg az ország talpra nem áll" "Itt éve óta politikai káosz uralkodik, és nem látom azt, hogy hamarosan bármi is megváltozik majd" Sajnos igazuk van.

Román Petra 2008.04.03. 09:13:12

Meg persze azt se felejtsük el, hogy az un.'nyugati' lapok tudósítói informális értesüléseiket még az egykori demokratikus ellenzék tagjaitól szerezték be anno, és ez kapcsolat még ma is él, talán az egyetlen Oplatka András volt üdítő kivétel, de ő már nem aktív újságíró. A DE tagjai pedig nagyjából tudjuk, hogy melyik párt magját alkották. Egyébként pedig üdvözlet Bayer Zsoltnak, aki az utbbi idők egyik legbátrabb, legőszintébb igazságcikkét írta meg a politikai korrektség által öncenzúrába béklyózott magatartás falait áttörve. Ezért van minden. Riogatás, hiszti, meg persze figyelemelterelés. És akik most felzúdulnak, azoknak tényleg figyelmébe ajánlom Tomi Lapid, Izrael volt miniszterelnök-helyettesének írásait. Olvassátok, terjesszétek, aztán kéretik majd akkor is gyűjteni az aláírásokat. Sokat.

cityhall 2008.04.03. 09:34:31

Na te hazudós Román Petra, megtaláltad már azt a közvéleménykutatást, amire hivatkozva durván leszóltál itt mindenkit? Mit akar a nép a debreceni repülőtérrel? Azt mondtad, megjelent nyomtatásban, elő lehet jönni a farbával. Amíg nem mutatod fel, addig nagyképű hazudozó maradsz.
Bayer zsolt helyett meg inkább Deutsch-Für Tamás a mérvadó, aki merte kimondani ebben a szélsőjobbhoz húzó látens kirekesztő pártban is, hogy Bayer antiszemitás mondata egyszerűen vállalhatatlan. Nem a liberbolsik mondták, hanem Deutsch! rre varrjál gombot! De előbb tisztázd végre a hazudozásaidat, Petra úr!
süti beállítások módosítása