Plázakentaur

A virágkarnevál felszabadítja a hülyeséget. 

A város új látványberuházása, a Latinovits Erőmű, hivatalos nevén Fórum Debrecen, illetve a kivitelezésén munkálkodó Lorinvest részvénytársaság is képviseltette magát az idei virágkarneválon(A hamarosan átadandó pláza és a virágok viszonyáról a minap volt szó itt.) 

Nem próbálkozom a látvány leírásával és a kompozíció értelmezésével, következzen inkább a szpíker szövege és a videó:

„A virágkocsit a Fórum Debrecen szórakoztató- és bevásárlóközpont indítja. A kompozíció egy ókori mitológiai alak, a kentaur, aki félig ember, félig ló, tehát az ő lénye köré épül. A kentaur segítkezik egy bevásárló utca építésében, a kentaurnak egy építőmunkás a jobb keze. (…) Természetesen a kentaurunk az oszlopból ítélve egy ókori bevásárlóközpontot épít. Egyébként nem szép a kentaur, ezt megállapítom, tehát az arcát szemlélve inkább ijesztő egy kicsit.”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://basahalom.blog.hu/api/trackback/id/tr99628738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2008.08.23. 09:59:02

fogadok, hogy ezt is pikó művész úr csinálta. amúgy nem lebecsülendő, hogy tényleg van fantáziája a fickónak. a figura a diablo nevű játék egyik főellensége is lehetne.

természetesen a giccs és a kocsik mögötti cégek olyannyira rossz szájízt adnak a karnevál egészének, hogy elnyomják azt a kevés jót és élvezhetőt, amit a külföldi felvonulók és mazsorettek csinálnak.

debrecenipasi · http://www.debrecenipasi.blog.hu/ 2008.08.23. 13:00:12

Sokan várják azért a Fórumot, állítólag jó kis randihely lesz. Lehet leváltja a Kistemplomot is, mint találkozóhelyet. A virágkocsi meg nem néz ki rosszul, mintahogyan DEBRECENIPASI sem.

Üdv: Zsolt a virtuális menedzser

East69 2008.08.23. 22:59:56

Üdv!
Szerencsére lemaradtam az aug.20-i népünnepélyről. Sokáig ott laktam a Petőfi tér mellett és már mérgezésem volt a nagy felhajtástól. Kedvencem a nyomuló tömeg, amely a felvonulók szájába mászva, helyet nem hagyva a vonulóknak, nem veszi észre, hogy éppen miatta lesz élvezhetetlen a menet.
Lassan egy éve, hogy jobb levegőjű helyre költöztem.

Külföldi Viktor 2008.08.25. 10:04:43

hát ez borzalmas. 1 magát félistennek képzelő játékgépes maffiózó rosszízlésű elmetorzója. kiváncsi vagyok mit szól ehhez a bevásárlóközpont kommunikációjáért felelős valódi üzemeltető hamburgi cég.

pause 2008.08.25. 22:02:12

amugy
ezena viragkarnevalon mennyi virag volt?
mert amennyit en lattam a felveteleken,aszerint igen csak keves.
szanalmas.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2008.08.25. 22:50:20

pocsai a félisten? ez új.
süti beállítások módosítása